Σχετικά με τη συνέχιση του «Πρωινό Mou» και τη νέα σεζόν στο Mega συζήτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με τον γενικό διευθυντή του καναλιού, Πέτρο Μπούτο το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», στο ραντεβού ο παρουσιαστής συζήτησε εκ νέου την παρουσία του στην πρωινή ζώνη, καθώς ετέθη ξανά το ενδεχόμενο της παρουσίας του σε ένα βραδινό talk show, ενδεχόμενο που και ο ίδιος εξετάζει πολύ θετικά. Προϋπόθεση, βέβαια, για το ενδεχόμενο αυτό είναι να μην αλλάξουν – σε σχέση με πέρυσι – οι οικονομικές αποδοχές του παρουσιαστή, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα αύξησης.

Έτσι, εκτός απροόπτου, φαίνεται πως το επιτυχημένο δίδυμο της πρωινής ζώνης θα συνεχίσει να λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές κάθε πρωί. Παράλληλα όμως, όσο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έχουν προγραμματιστεί και κάποια ραντεβού από τη διοίκηση του Mega με τους υπόλοιπους συντελεστές του «Πρωινού» ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της συνέχισης της συνεργασίας τους. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι η συνταγή του «Πρωινό Mou» έχει θεωρηθεί επιτυχημένη και δεν αναμένονται αλλαγές στη σύσταση της ομάδας.