Μια από τις καλύτερες σειρές που έχει προβάλει ποτέ το Netflix για πολλούς εκεί έξω, το «Τhe End of the F***ing World» το χαιρετίζουν συνήθως για το σοκαριστικό του φινάλε.

Ή τον εμμονικό τρόπο που αγαπά να σε κάνει να κλαις!

Η σκοτεινή δραμεντί επέστρεψε στις 5 Νοεμβρίου και όπως όλα δείχνουν, δεν θα τη βγάλουν όλοι καθαρή σε αυτό το τρελό road trip. Και όταν λέμε καθαρή, εννοούμε… ζωντανοί!

Το «The End of the F***ing World» είναι πράγματι μια θεοσκότεινη εφηβική μαύρη κωμωδία, ένα αριστούργημα των ιστοριών ενηλικίωσης, όπου ένας ψυχοπαθής έφηβος και μια ατίθαση νεαρή που διψάει για περιπέτεια ξεκινούν ένα δυσοίωνο ταξίδι με αμάξι.

Οι Άλεξ Λόθερ και Τζέσικα Μπάρντεν ενσαρκώνουν στην οθόνη το graphic novel του Τσάρλι Φόρσμαν, τον Τζέιμς και την Αλίσα δηλαδή, που στα 8 επεισόδια του πρώτου κύκλου δεν ήταν και πολλά αυτά που δεν έκαναν.

Αυτός μας λέει πως είναι ψυχοπαθής και εκείνη είναι ένα επαναστατημένο νιάτο με έφεση στο βρισίδι. Όπως είπε χαρακτηριστικά κάποιος και βρήκε τους περισσότερους σύμφωνους, είναι σαν το «Natural Born Killers» να συνάντησε το «(500) Days of Summer»!

Μηδενισμός των πάντων, ανείπωτες φαντασιώσεις και μια γλώσσα που βγαίνει θρασύτατα σε όλους και όλα είναι αυτό το μικρό διαμάντι που κρύβει καλά το σοκ που περιμένει τον τηλεθεατή. Αλλά και το χάος που ελλοχεύει στα επεισόδιά του…

Αν τη χάσατε, ώρα να τη δείτε. Αν όχι, βουρ για τον 2ο κύκλο…