Στην τελευταία, για αυτή τη σεζόν, εκπομπή της «Μεσημεριανής Μελέτης» βρέθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης, και μίλησε για το μέλλον του καναλιού και τις αλλαγές στο τοπίο του καναλιού για τη νέα σεζόν.

«Στο Star τα τελευταία 10 χρόνια […] δημιουργήσαμε ένα καταπληκτικό μοντέλο τηλεόρασης για το οποίο εγώ είμαι υπερήφανος. Ήταν τελείως διαφορετικό. Ήταν ένα νεανικό μοντέλο. Ήταν ένα μοντέλο πλούσιο σε εικόνες, με πολύ καλές σειρές, με πολύ καλές εκπομπές. Δίναμε χαρά στον κόσμο. Αλλά, επίσης, δίναμε και πολύ έντιμη ενημέρωση. Τώρα όμως η συγκυρία επιβάλλει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να δημιουργήσουμε τη νέα τηλεόραση του μέλλοντος. Αυτήν τη νέα τηλεόραση είναι τιμή μου που την ανέθεσαν να τη σχεδιάσω εγώ» δήλωσε ο επικεφαλής του τομέα ενημέρωσης του Star.

«Το lifestyle θα παραμείνει ως concept στο Star, αλλά το κανάλι θα ενισχυθεί πολύ σημαντικά στον τομέα της ενημέρωσης» είπε και συνέχισε: «Έχουμε δύο πολύ δυνατά όπλα στον τομέα αυτό: το Νίκο Χατζινικολάου και τη Μάρα Ζαχαρέα αλλά και μια σειρά από σχολιαστές με τους οποίους βρισκόμαστε τώρα σε επαφές και τους κλείνουμε, οι οποίου θα συνθέσουν το νέο μοντέλο της ενημέρωσης το οποίο πιστεύω ότι είναι ανάγκη των καιρών».

Ο Σταμάτης Μαλέλης αναφέρθηκε και στο ελληνικό lifestyle:

«Για ποιο lifestyle μιλάμε όταν δεν υπάρχουν σίριαλ, ελληνικές ταινίες, τραγουδιστές; Το lifetyle μπορεί να στηριχτεί σε έναν νέο τρόπο ζωής. Να δώσουμε ψυχαγωγία και χαρά ακόμα και με έναν εναλλακτικό τρόπο. Πάντως εμείς αυτές τις μεγάλες κολώνες του Star όσον αφορά την ψυχαγωγία οφείλουμε να το κρατήσουμε. Δεν γίνεται ενημερωτικό. Το Star θα είναι ένα μεγάλο κανάλι ποικίλης ύλης. Θα τα έχει όλα. Πλούσια ενημέρωση και πλούσια ψυχαγωγία».