Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγάλες φετινές τηλεοπτικές επιτυχίες. Κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η… εκδίκηση της μυθοπλασίας. Τα νούμερα, άλλωστε, τηλεθέασης μιλάνε από μόνα τους.

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Ζάρκου

Το χωριό Διαφάνι, κοντά στη Λάρισα, φιλοξενεί τις ιστορίες των κατοίκων του, που μόνο απλές και καθημερινές δεν τη λες. Μυστικά, πάθη, μίση, αδικίες απ’ όλα έχει ο «μπαξές» της μικρής αυτής κοινωνίας. Και η συνέχεια προβλέπεται να έχει πολλές ανατροπές.

Το Διαφάνι, λοιπόν, στην πραγματικότητα φιλοξενείται σε μία έκταση 5 στρεμμάτων, στα Σπάτα. Εκεί, η εταιρεία παραγωγής ΚΑΠΑ Studios έστησε το χωριό, όπου μεταξύ άλλων βρίσκονται το καφενείο, το σχολείο, η χωροφυλακή, το κουρείο, η κοινότητα.

Εκεί, βρεθήκαμε σήμερα και παρακολουθήσαμε τα γυρίσματα σκηνών από τα επόμενα επεισόδια. Μάλιστα, για να γυριστεί ένα επεισόδιο, χρειάζεται περίπου 1,5 ημέρα. Τα γυρίσματα είναι πολύωρα, έχουν αντικειμενικές δυσκολίες και οι ίδιοι οι ηθοποιοί (δεδομένου πως πρόκειται για μία σειρά που προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα), όμως, διαπιστώσαμε πως το κλίμα μεταξύ τους είναι ευχάριστο, με τους πρωταγωνιστές να αστειεύονται και να πειράζουν ο ένας τον άλλον.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Λάμπρος) στη διάρκεια του γυρίσματος
Ο Γιάννης Στάνκογλου (Θωμάς Κυπραίος) πριν ξεκινήσει το γύρισμα της σκηνής με τον τηλεοπτικό δάσκαλο
Στο καφενείο του χωριού

Γιάννης Στάνκογλου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Ο Γιάννης Στάνκογλου ετοιμάζεται λίγο πριν ξεκινήσει το γύρισμα
Η Μαρία Κίτσου (Ελένη) με τον σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτο