Φέτος, «έκλεισαν» 20 χρόνια από τη μετάδοση του πρώτου επεισοδίου του «Big Brother» που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πολλοί σταθμοί, τα 30 αυτά χρόνια προσπάθησαν και διεκδίκησαν τα δικαιώματα του ριάλιτι όλο αυτό το διάστημα όμως κανένα δεν κατάφερε να το εντάξει στο πρόγραμμα του.

Αυτό όμως μέχρι πριν από λίγο…

Ένας σταθμός εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Big Brother» από την εταιρία Endemol Shine International  και πρόκειται να βγάλει ξανά στον τηλεοπτικό αέρα το δημοφιλές ριάλιτι.

Ο σταθμός αυτό είναι ο ΣΚΑΪ ο οποίος προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση-ματ έναντι του ανταγωνισμού και ο οποίος θα προβάλει ναι μεν το γνωστό σε όλους παιχνίδι όμως θα το φέρει σε νέα εποχή και με νέα δεδομένα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συζητήσεις για το ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης ούτε το πότε θα βγει στον «αέρα». Εφόσον η ανταπόκριση του κοινού σε δηλώσεις συμμετοχής είναι αυξημένη, δεν αποκλείεται το ριάλιτι να προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι συμμετοχές όμως δεν είναι το μόνο θέμα το οποίο θα πρέπει να… τρέξουν οι υπεύθυνοι του σταθμού. Θα πρέπει να βρεθεί και το περιβόητο «Σπίτι του Big Brother» το οποίο θα φιλοξενήσει τους διαγωνιζόμενους.

Σοφία Πελεκάνου