Η Κύπρια Ειρήνη Περικλέους ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor και επέλεξε να ερμηνεύσει ένα άγνωστο τραγούδι στους κριτές ώστε να διεκδικήσει μια θέση στα Chair Challenges.

Η 16χρονη θέλησε να ακουστεί το τραγούδι «Άνθρωπε» που έχει γράψει η μητέρα της η οποία έφυγε από τη ζωή ένα χρόνο πριν.

Όταν η παίκτρια ενημέρωσε πως θα ερμηνεύσει ένα άγνωστο στους κριτές τραγούδι, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος της είπε μια ιστορία:

«Έχεις αποφασίσει να μας πει ένα τραγούδι που δεν ξέρουμε, άρα ρισκάρεις… Κάποτε λοιπόν, ήμουν καινούργιος στη διεύθυνση ραδιοφώνου και είχα και εγώ τις ανησυχίες μου. Να βάλω τραγούδια που δεν τα ξέρει ο κόσμος κλπ. Όταν μίλησα με κάποιον Αμερικάνο, μεγάλο μέντορα του ραδιοφώνου, μού είπε: “Άκου να σου πω Μιχάλη, έχετε κάποιο δρόμο μεγάλο που να περνάνε αυτοκίνητα; Εκεί θα βγαίνεις με ένα κασετόφωνο, και την ώρα που το φανάρι θα είναι κόκκινο, θα πηγαίνεις και θα τους λες, άκου αυτό τραγούδι. Στα φανάρια θα το κάνεις, όχι στο ραδιόφωνο.” Δηλαδή, μην παιδεύεις τον ακροατή…»

Αφού ερμήνευσε το κομμάτι, δεν δέχτηκε και τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές και της τόνισαν πως ρίσκαρε αλλά δεν της βγήκε το ρίσκο αυτό.