Η Άλκηστις Αλεξάκη ήταν η παίκτρια του MasterChef 3 που δεν πέρασε απαρατήρητη, το αντίθετο θα λέγαμε. Πληθωρική κι εκρηκτική προσωπικότητα, δημιούργησε με το καλησπέρα κόντρες που συζητήθηκαν, τόσο με τους συμπαίκτες της όσο και με τους κριτές. Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στην εκπομπή Αννίτα Κοίτα και μίλησε στην Αννίτα Πάνια για τα σχόλια που την στεναχώρησαν, όταν βγήκε από το παιχνίδι.

«Βγαίνοντας από το MasterChef, το 80% των σχολίων ήταν πολύ θετικά. Βλέποντας τα αρνητικά σχόλια, λες γιατί να υπάρχει τόση κακία στον κόσμο. Για την εμφάνισή μου, τα κιλά μου, για πιο λόγο να έχω κοντό μαλλί και όχι μακρύ που έχουν και οι άλλες… Και ξαφνικά σε βγάζουν ομοφυλόφιλη από το πουθενά, χωρίς να έχεις δώσει δικαίωμα, χωρίς τίποτα. Δεν μπορώ το ψέμα. Για ποιο λόγο να κάτσει κάποιος να πει κάτι τέτοιο;», αναρωτήθηκε η Άλκηστις.

«Αυτή τη μαντινάδα που θα πω την αφιερώνω στη σχέση μου, γιατί είμαστε λίγο μακριά», είχε πει η Άλκηστις Αλεξάκη τον περασμένο Απρίλη στο Happy Day. Δυστυχώς, όταν βγήκε από το παιχνίδι η σχέση αυτή τελείωσε.