Η 3η σεζόν της πολυαναμενόμενης και πολυσυζητημένης σειράς La Casa De Papel βρίσκεται στον αέρα από το Netflix, από την Παρασκευή που μας πέρασε. Όσο περνούν οι μέρες η συζήτηση για την εξέλιξη της σειράς και των χαρακτήρων γίνεται όλο και πιο έντονη. Και στον εντεινόμενο θόρυβο βοήθησε και η δήλωση του δημιουργού της σειράς ότι «η παρέα αυτή έχει πολλά να δώσει ακόμα», αποκαλύπτοντας ότι θα υπάρξει και 4η σεζόν. Στο παρακάτω κείμενο υπάρχει spoiler.

Η αγαπημένη πλέον συμμορία έχει τους παλιούς και γνωστούς πρωταγωνιστές αλλά σε αυτούς προστέθηκαν και νέοι που αντικατέστησαν όσους έχασαν τη ζωή τους στις 2 πρώτε σεζόν.

Καθόλη τη διάρκεια του La Casa De Papel η εξέλιξη των χαρακτήρων τους θέλει να κάνουν πολλές συζητήσεις για το παρελθόν τους και πώς κατέληξαν να βρίσκονται στην συμμορία του «Καθηγητή».

Aπό τα νέα πρόσωπα ξεχωρίζουν η «Λισαβόνα», ενώ μαζί της είναι ο «Παλέρμο», ο «Μπογκοτά», ο «Μαρσέιγ» και η «Στοκχόλμη».

Ο «Μπογκοτά» λοιπόν σε μία συζήτησή του με τον Ντένβερ και τη Ναϊρόμπι τους αποκαλύπτει ότι ένα από τα παιδιά του, «το πιο ξεχωριστό», όπως λέει ο Γιάρις βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Δείχνοντας έτσι τη σημασία που έχει για εκείνον μιας και είναι το πιο ξεχωριστό από τα παιδιά του.