Από την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουλίου βρίσκεται στον αέρα του Netflix η 3η σεζόν της σειράς φαινομένου «La Casa De Papel» (ελληνιστί «Η Τέλεια Ληστεία») και η παρέα του «Professor» και της «Τόκιο» αναμένεται να καθηλώσει και πάλι όλους τους φανς (και ίσως ακόμα περισσότερους) παγκοσμίως. Το παρακάτω κείμενο δεν περιέχει spoilers.

Αν κρίνουμε από τον «ηλεκτρονικό» θόρυβο που δημιουργήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και από τα σχόλια που περνούν από τα timeline των χρηστών σε Facebook και Twitter, δύο συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε. Ακόμα και αν μιλάμε για μόλις 3 μέρες που η 3 σεζόν είναι διαθέσιμη: Άπαντες ανυπομονούν για μία ενδεχόμενη 4η σεζόν ενώ περισσότερο από ποτέ, τα εκατομμύρια που την παρακολούθησαν χωρίστηκαν στις δύο κατηγορίες του «είτε την λάτρεψαν είτε την μίσησαν».

Αν κρίνουμε από τα σχόλια λοιπόν πολλοί είναι εκείνοι που την τελείωσαν μέσα σε μία μέρα κάνοντας το λεγόμενο «σερί». Η σειρά του Netflix έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ και υπόσχεται πολλές ακόμα εκπλήξεις με κορυφαία στελέχη του Money Heist να αφήνουν υπόνοιες ότι «τίποτα δεν τελείωσε».

Η σειρά πλέον θεωρείται ένα φαινόμενο της ποπ κουλτούρας με το μπάτζετ να διπλασιάζεται σε σχέση με τις 2 πρώτες σεζόν.

Οι φανς δεν μπόρεσαν να κρατήσουν για πολύ, κρυφά, τα συναισθήματα που τους άφησε η 3η σεζόν. Από τη μία υπάρχει μία αποδόμηση του σεναρίου αλλά και της εξέλιξης των χαρακτήρων με αρκετούς να λένε ότι πέρα από τον «Καθηγητή» και την «Τόκιο» οι χαρακτήρες που ξεχωρίζουν είναι ένας… παλιός και μια νεοεισερχόμενη.

Αρκετοί ήταν εκείνοι επίσης που ανέφεραν ότι περισσότερα είναι τα σημεία στην τρίτη σεζόν που «αδυνατίζει» ο χαρακτήρας του Άλβαρο Μόρτε (Καθηγητής) και ελάχιστα αυτά που ενισχύεται.

Στην αντίπερα όχθη πολλοί ήταν εκείνοι που αποθέωσαν την 3η σεζόν παρόλο που υπήρξαν επί μέρους «γκρίνιες» (για την εξέλιξη βασικών χαρακτήρων και άλλων που παρέμειναν στο παρασκήνιο). Χαρακτηριστικά χρήστες του Twitter ποστάροντας διάφορες σκηνές του La Casa De Papel ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «πρώτη φορά ανυπομονώ τόσο να πεθάνουν κάποιοι χαρακτήρες σε σειρά που δεν ξέρω αν θα έχει συνέχεια»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.