Κόντρα στην παράδοση ετών εμφανίστηκε φέτος η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μετά από 15 χρόνια στην παρουσίαση πρωινών εκπομπών, για πρώτη φορά φέτος προτίμησε στην κουζίνα της να έχει έναν άνδρα. Ο λόγος για τον Ανδρέα Σχοινά, τον 40χρονο σεφ που φέτος θα παρουσιάζει τις εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές στον «Καφέ με την Ελένη».

Η πρώτη συνταγή που παρουσίασε ήταν Spring rolls με φρούτα και σοκολάτες. Όπως ήταν φυσικό, η συνταγή κέντρισε το ενδιαφέρον της Ελένης Μενεγάκη, η οποία δεν άντεξε και δοκίμασε στο τέλος ενώ συνόδευσε την μπουκιά της με σαμπάνια.

Δείτε τη συνταγή: