Πρόσφατα, η Φαίη Σκορδά μετά από μία ακύρωση συνέντευξης του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη στήλη με τη γιαγιά, είχε ρίξει άκυρο αρκετά εκνευρισμένη, στον πρώην παίκτη του πρώτου Survivor τονίζοντας μέσα από το Πρωινό ότι και να κάνει τη συνέντευξη η ίδια δεν θα την παίξει. Ωστόσο, αυτή τη φορά για εντελώς διαφορετικό λόγο και έξω φρενών, η παρουσιάστρια έκλεισε οριστικά την πόρτα της εκπομπής της στον Τριαντάφυλλο.

Και ο λόγος φαίνεται πως είναι ένα story που ανέβασε στο λογαριασμό του στο  Instagram για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με αφορμή την εμφάνισή της στο Νίκου Μουτσινά. Και όπως είπε η Φαίη Σκορδά σε αυτό το story, που η ίδια είδε, ο τραγουδιστής φέρεται να αναφέρθηκε στη συνάδελφό του με αγενές τρόπο.

«Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν. Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Πρωινού.

Το επίμαχο story δεν είναι στο λογαριασμό του τραγουδιστή, αφού το έχει κατεβάσει, αλλά όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ήταν ένα σχόλιο που είχε να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση της τραγουδίστριας που ήταν στην εκπομπή “Για την παρέα”.

Για την ιστορία, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Τριαντάφυλλο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, όμως, ο τραγουδιστής αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που κάνει για εκείνη, κρύβει μία πικρία, όπως για παράδειγμα πέρυσι που δεν ήταν καλεσμένος στο αφιέρωμα για εκείνη στην εκπομπή Στην υγειά μας. Μάλιστα, πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε αφήσει υπονοούμενα πως η σχέση τους δεν ήταν αποκλειστικά επαγγελματική, με την τραγουδίστρια να αποφεύγει μέχρι σήμερα να σηκώσει το γάντι και να συνεχίσει την κόντρα.