Η ακύρωση μίας προγραμματισμένης συνέντευξης του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στη στήλη «με τη γιαγιά» ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλη τη Φαίη Σκορδά με τον πρώην παίκτη του Survivor, αλλά και να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές ένα συμβάν ασυνήθιστο στα τηλεοπτικά δεδομένα. Και που στο τέλος έκλεισε με το αυσητρό μήνυμα της παρουσιάστριας προς τον Βασάλο, ότι και να κάνει τη συνέντευξη, στο «Πρωινό» δεν θα την προβάλλει ποτέ!

Δείτε πώς είχε ο διάλογος της Φαίης Σκορδά με τον Δημήτρης Ουγγαρέζο:

Φαίη Σκορδά: Είναι να έρθει ο Βασάλος σήμερα να κάνει «γιαγιά»;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν θα έρθει. Έχει μια άλλη υποχρέωση σε κανένα μήνα και θα έρθει μετά.

Φαίη Σκορδά: Κωνσταντίνε μου, επειδή είσαι καλό παιδί, έλα.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχω αιτηθεί και τον ζητάω συνέχεια από τον Ιανουάριο. Μου έχει πει ότι θέλει, και προσωπικά και μέσα από το κανάλι. Μετά είπε ότι έχει μία συνέντευξη 1η Ιουνίου και δεν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο πριν. Είχαμε πει να έρθει αυτή την εβδομάδα και τελικά  με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτή την εβδομάδα.

Φαίη Σκορδά: Ωραία, δεν θα έρθει καθόλου. Δεν μπορώ αφού άκουσα δημόσια αυτή την κουβέντα. Δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους καλεσμένους που τιμούν αυτή την εκπομπή. Οφείλω να πω ότι τώρα και να έρθει και να το κάνει δεν θα το παίξω ποτέ! Άμα δεν θέλει κάποιος να έρθει, δεν έρχεται.