Ο Ίαν Στρατής ήταν ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar για το 2019, καθώς επικράτησε της Κατερίνας Στικούδη στην τελική «μάχη».

Η ανακοίνωση από την Μαρία Μπεκατώρου ενθουσίασε τον καλλιτέχνη, ο οποίος περίμενε με μεγάλη αγωνία, όπως και η συμπαίκτριά του τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Μελίνα Μακρή, ενώ τέταρτος αναδείχθηκε ο Αργύρης Αγγέλου. Φυσικά, από τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού δεν έλειψαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι, καθώς και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Γιώργος Μαζωνάκης που τραγούδησε και live, η Μιμή Ντενίση, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η αγωνία χτύπησε «κόκκινο» λίγο μετά τις 12:40 μετά τα μεσάνυχτα, όταν η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, έχοντας δίπλα της και τους τέσσερις φιναλίστ. Ωστόσο, αυτός που κέρδισε την πρωτιά ήταν ο Ίαν Στρατής, ο οποίος υποδύθηκε με τρομερή επιτυχία τον Bruno Mars.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Στικούδη υποδύθηκε την Lady Gaga και για ακόμη μια φορά ήταν εκπληκτική, κάνοντας δύσκολο το έργο όσων ψήφισαν.

Η Μελίνα Μακρή «μάγεψε» τους πάντες ως Whitney Houston.

Ενώ, ο τέταρτος του τελικού, Αργύρης Αγγέλου, καθήλωσε ως Dan Stevens, το «τέρας» (Evermore).