Συνήθως οι παίκτες όταν παίρνουν μια ασυλία κλαίνε από χαρά. Εδώ, ωστόσο τα πράγματα έγιναν λίγο διαφορετικά και σίγουρα πιο… περίεργα!

Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα και Παντελής Βούρος ήταν οι τρεις παίκτες που  μπήκαν στη κουζίνα του MasterChef 3 προκειμένου να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία.

Μόλις οι παίκτες μπήκαν στο πλατό, ωστόσο, η Ασημίνα Ουστάλλι, φορτισμένη συναισθηματικά ξέσπασε σε κλάματα. Η Ιωάννα προσπάθησε να την ηρεμήσει, όμως δεν τα κατάφερε και επέλεξε να φύγει για λίγο από το πλατό προκειμένου να χαλαρώσει.

Όμως και ο Ζαχίρ Γιαβαρί, που βρισκόταν στον εξώστη και παρακολουθούσε τις συμπαίκτριες του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Από τη δοκιμασία, νικήτρια αναδείχθηκε η Ασημίνα, καθώς τα πιάτα που προετοίμασε είχαν τις λιγότερες αστοχίες και ήταν αυτή που κέρδισε την ασυλία.

Μετά την ανακοίνωσή του αποτελέσματος από τους κριτές του MasterChef, η Ασημίνα κυριολεκτικά πλάνταξε στο κλάμα και άφησε να εννοηθεί πως θα προτιμούσε να χάσει και να τη κερδίσει η φίλη της Ιωάννα.

Η παίκτρια, ανέβηκε στον εξώστη και οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την αγκαλιάσουν για να την ηρεμήσουν.

Μάταια όμως. Ο Πάνος Ιωαννίδης απευθυνόμενος στην παίκτρια την ρώτησε: «Ασημινάκι, γιατί κλαις αγάπη μου;» ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της τόνισε πως είναι ένα παιχνίδι και πως όλοι θα διαγωνιστούν με όλους μέχρι το τέλος.