Ο Λευτέρη Λαζάρου μίλησε στο Βήμα Fm 99.5 για το Master Chef, το επίπεδο των νέων παικτών για την πρόταση του Mega για νέα εκπομπή αλλά και για την πρωινή εκπομπή της ΕΤ1.

Για το Master Chef 2

«Τα παιδιά του δεύτερου παιχνιδιού σε σχέση με τα πρώτα είναι πιο ψυλλιασμένα. Έχουν μεγαλύτερη τεχνική κατάρτιση, ήρθαν πιο προετοιμασμένα γιατί ήξεραν τι τους περίμενε. Είχαν ζήσει την πρώτη εμπειρία από τα προηγούμενα παιδιά. Άρα, διαπιστώνετε ότι δεν ξεδιπλώνουν χαρακτήρες και κρατάνε κάποιες άμυνες και κάποιες γνώσεις γι’ αργότερα. Δεν είναι ότι είναι υποτονικό το παιχνίδι, ίσα-ίσα που το παιχνίδι είναι πάρα πολύ γρήγορο, έχει άλλες εικόνες, εικόνες πολύ πιο επαγγελματικές».

Για το εάν το επίπεδο των νέων παικτών είναι χαμηλότερο από των προηγούμενων

«Όχι, απλώς είναι πολύ μεγαλύτερο το άγχος που έχουν να διαχειρισθούν, γιατί, όπως σας είπα, είναι παιδιά που έχουν γνώσεις. Αλλά πολλές φορές, θυμάμαι, ένα παράδειγμα, τα χέρια του Γιώργου τα οποία έτρεμαν πραγματικά, δεν μπορούσε να κτίσει το πιάτο του».

Για το εάν ισχύει ότι έχει δεχθεί πρόταση από το Mega για νέα εκπομπή

«Ισχύει μια τέτοια πρόταση, απλά δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν έχει βρει ακόμα τον δρόμο της».

Για τον εάν έχει δεχθεί πρόταση για το πρωινό της ΕΤ1

Ισχύει, ένας άνθρωπος με ρώτησε, έγινε μια συζήτηση, μέχρι εκεί έφτασε. Κάποιος άνθρωπος , μάλλον μέσα από τα στελέχη, στο μαγαζί μου όπου έγινε η συζήτηση, με ρώτησε αν θα μ’ ενδιέφερε η κρατική τηλεόραση. Κι είπα «εάν μου γίνει πρόταση, να το συζητήσω».