Έχοντας διανύσει το μισό της περιόδου προβολής, το Your face Sounds Familiar, όχι μόνο έχει αποκτήσει το δικό του σταθερό κοινό, αλλά φαίνεται πως τα βράδια της Κυριακής ανήκουν στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 και στη Μαρία Μπεκατώρου. Χθες το βράδυ, το YFSF είχε θέμα την Eurovision, με καλεσμένη τη Ναταλία Γερμανού και σε εμφάνιση-έκπληξη την Πωλίνα.

Οι μεταμορφώσεις των παικτών ήταν οι περισσότερες πετυχημένες, με την Κατερίνα Στικούδη γι’ ακόμη μία φορά να εντυπωσιάζει, αυτή τη φορά ως Κοντσίτα. Το κοινό χάρισε το βράδυ της Κυριακής στο YFSF το «12αρι» του, που σε νούμερα στο γενικό σύνολο μεταφράζεται σε 25,5%. Μάλιστα, σε τέταρτο ξεπέρασε το 30%.

Το Survivor 3, από την άλλη, είχε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, όπου έχασε η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα. Στο επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι τσακωμοί, που συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο. Το ριάλιτι επιβίωσης δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, όμως, «τσίμπησε» νούμερα συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, κλείνοντας το βράδυ της Κυριακής με 19,8% στο γενικό σύνολο.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης των προγραμμάτων την Κυριακή (7/4) στο γενικό σύνολο:

Πρωινές ενημερωτικές εκπομπές

ΣΚΑΪ – Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά: 25,7%

Open – Τώρα ότι συμβαίνει: 14,1%

ΕΡΤ1 – Μαζί το Σαββατοκύριακο: 11,4%

Πρωινές εκπομπές

Alpha – Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: 23,5%

ΣΚΑΪ –Ακραία Φαινόμενα: 16,3%

Open – Έλα χαμογέλα: 9,4%

ΕΡΤ1: Πάμε Αλλιώς: 2,7%

Μεσημεριανές εκπομπές

Alpha – Kitchen Lab: 19,1%

Alpha – Καλύτερα δε γίνεται: 18,2%

ΣΚΑΪ – DOT.: 7,9%

Star – Traction: 7%

Open – Όλα λάθος: 5,5,%

ΣΚΑΪ – THE TOYRΙΣΤΕΣ: 4,9%

Prime Time

Ant1 – Your Face Sounds Familiar: 25,4%

ΣΚΑΪ – Survivor: 19,8%

Open– My Greece: 5,8%