Όποιος παρακολουθεί, φέτος, το Survivor 3, αν μη τι άλλο δεν πλήττει. Γιατί, δεν είναι μόνο οι ανατροπές (με τελευταία τη δημιουργία νέων μεικτών ομάδων), αλλά είναι και οι εντάσεις που δε λείπουν από το καθημερινό μενού των παικτών. Όπως και οι κατηγορίες του ενός προς τον άλλον για στρατηγική.

Ένα τέτοιο σκηνικό έντασης έζησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής, στο τελευταίο συμβούλιο όπου η μαύρη ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα έχασε και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με 10-7 κι έπρεπε να δείξει τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Όπως εξήγησε, ο Σάκης Τανιμανίδης, λόγω αριθμητικής υπεροχής αυτή την εβδομάδα οι δύο υποψήφιοι θα ήταν από την πρώην τουρκική ομάδα. Έναν θα ψήφιζαν οι Τούρκοι της μαύρης ομάδας και τον άλλον οι Έλληνες.

Γιουσουφ, Ατακάν και Εμρέ ψήφισαν τη Σουντέ. Και Σουντέ, Μελίσα τον Εμρέ. Οι Έλληνες, πάλι, έδωσαν όλοι την ψήφο τους στην Μελίσα, οπότε τα δύο κορίτσια είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Η υποψηφιότητα της Σουντέ, η οποία είναι από τις καλύτερες παίκτριες του Survivor, προκάλεσε έκπληξη και ο Μπορά από τη λευκή ομάδα σχολίασε πως η κίνηση των Γιουρσούφ και Ατακάν είναι καθαρά στρατηγική. Εκείνοι αντέδρασαν έντονα, δημιουργήθηκε μία ένταση, ενώ η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσαν πειστική απάντηση για το λόγο που ψήφισαν προς αποχώρηση τη δυνατή τους παίκτρια.