Όταν η Ελπίδα εμφανίστηκε στη Eurovision του 1979, με το «Σωκράτη, εσύ, σούπερ σταρ», την πλαισίωναν και τραγουδούσαν μαζί της δύο αγόρια και δύο κορίτσια.

Η «χορωδία» αποτελείτο από τους Γιάννη Σαμσιάρη, Στέλιο Γουλιέλμο, Λία Βίσση και Πωλίνα.

Όταν ο Βαγγέλης Παναγόπουλος υποδύθηκε την Ελπίδα στην εμφάνισή της αυτή, στο τελευταίο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar, που ήταν αφιερωμένο στη Eurovision, ένα πρόσωπο της χορωδίας ήταν ίδιο με την εμφάνιση σαράντα χρόνια πριν: η Πωλίνα.

Η παρουσία της ήταν έκπληξη τόσο για τον Βαγγέλη Παναγόπουλο, που την είδε ξαφνικά να τραγουδά δίπλα του, όσο και για την κριτική επιτροπή που κοιτούσε απορημένη. «Η Πωλίνα είναι αυτή;» ακούγεται να λέει έκπληκτος ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας σχολίασε πως η εμφάνισή της του χάλασε τα σχέδια, γιατί είχε σκοπό να πει πως η μία χορεύτρια έμοιαζε πολύ στην Πωλίνα, και μετά κατάλαβε πως ήταν η ίδια.

Με πολύ κέφι και χαρά, και πολύ άγχος, όπως εξομολογήθηκε αργότερα, η Πωλίνα εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου για να υποδυθεί τον εαυτό της. Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, όταν τελείωσε το τραγούδι του, έμεινε σαστισμένος να την κοιτά και να μην ξέρει πού να πάει. «Τι κάνετε;!» ρώτησε προς τη Μαρία Μπεκατώρου και την παραγωγή, για την έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει.

Για την ιστορία, νικήτρια του επεισοδίου αναδείχθηκε η Κατερίνα Στικούδη ως Κοντσίτα Βουρστ.

Κι εδώ η εμφάνιση της Ελπίδας- και της Πωλίνας- στο Ισραήλ το 1979.