Το Survivor 3 πέρασε στη νέα φάση, όπου το «Ελλάδα – Τουρκία» αποτελεί παρελθόν και τη θέση των δύο ομάδων πήραν δύο νέες μεικτές, που δημιουργήθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο. Η Κατερίνα Δαλάκα με τη Σεντά είναι οι νέοι αρχηγοί των ομάδων και μπορεί μέχρι χθες οι δυο δυνατές παίκτριες να τα πήγαιναν καλά, όμως, η επιλογή των παικτών έφερε μία κόντρα ανάμεσά τους.

Την αρχή έκανε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αφού δημιουργήθηκαν οι ομάδες, είπε πως νιώθει πληγωμένη που δεν είναι στην ίδια ομάδα με την Αφροδίτη. «Είμαι πολύ πληγωμένη που δεν είμαι μαζί με την Αφροδίτη στην ίδια ομάδα. Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ αυτό στη Σεντά» είπε η Ελληνίδα παίκτρια για να προκαλέσει το ξέσπασμα της Τουρκάλας, που δεν άφησε την ατάκα να πέσει κάτω.

«Πρέπει να πω κάποια πράγματα γι’ αυτά που είπε η Δαλάκα. Είπε ότι δεν θα με συγχωρέσει. Αφού η Αφροδίτη είναι τόσο σημαντική για εκείνη, τότε έπρεπε να κάνει την επιλογή της ξεκινώντας από τις γυναίκες. Φοβόταν μη χάσει την ευκαιρία να επιλέξει τον Ατακάν και γι’ αυτό ξεκίνησε την επιλογή της από τους άντρες», είπε χαρακτηριστικά η Σεντά.

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει κρύψει την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει προς τον Τούρκο παίκτη και οι δυο τους φαίνεται πως έχουν έρθει κοντά.

Η Δαλάκα, όμως, δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο της αντιπάλου, αναφέροντας στο συμβούλιο πως οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να μην επιλέξουν η μία τη φίλη της άλλης. Και πως η Σεντά δεν τήρησε την υπόσχεσή της.

«Η Σεντά ξέρει για ποιο λόγο την έβαλα να επιλέξει πρώτη. Γιατί είχαμε πει ότι εγώ θέλω να κρατήσω την Αφροδίτη και η Σεντά τη Σουντέ. Και επειδή ήμουν σίγουρη ότι δεν θα κρατήσει την υπόσχεσή της γι’ αυτό την έβαλα να επιλέξει πρώτη γυναίκες», είπε μεταξύ άλλων η Ελληνίδα παίκτρια.

Για να ανταπαντήσει η Σεντά: «Εγώ δεν θα μπορούσα να βάλω σε κίνδυνο την ομάδα μου. Ρίσκαρα να χάσω τη Σουντέ και πήρα την Αφροδίτη για το καλό της ομάδας μου. Εγώ πάντα κρατάω τις υποσχέσεις μου και το ίδιο θα κάνω και από εδώ και στο εξής».

Άκρη δε βγήκε, όμως, στα social media δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που σχολίασαν ότι η Κατερίνα Δαλάκα έκανε φέτος στην Αφροδίτη το ίδιο που είχε κάνει πέρυσι με την Εύη Σαλταφερίδου, όταν πάλι ήταν αρχηγός. Τότε, δεν είχε επιλέξει την «κολλητή» της στο Survivor 2 και η σχέση τους μέσα στο παιγνίδι είχε χαλάσει.