Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Βερύκιος, ουκ ολίγες φορές, ξαφνιάζει τους συνεργάτες του στο Happy Day με όσα τους ανακοινώνει ή με διάφορες τοποθετήσεις του. Ωστόσο, αυτό που τους ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής δεν το περίμεναν και η έκπληξη που ένιωσαν όταν άκουσαν την ξαφνική απόφαση του δημοσιογράφου, ήταν έκδηλη.

Και αυτό διότι ο Δήμος Βερύκιος τούς ανακοίνωσε στον «αέρα» της εκπομπής ότι από την ερχόμενη Τρίτη η τηλεοπτική του παρουσία στο Happy Day δεν θα ξεπερνά τα 15 λεπτά.

«Έχω πάρει μία απόφαση, θα σας την ανακοινώσω τώρα… 09:00. Γιατί όπως έλεγε και ο Χαρίλαος Φλωράκης, συσκέπτομαι με το μαξιλάρι μου. Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη και λόγω του ότι έχω κουραστεί, να σας ανακοινώσω σε όλους σας, ότι από την επόμενη Τρίτη δεν θα μπορώ να είμαι μαζί σας περισσότερο από ένα τέταρτο. Γιατί έχω κουραστεί Σταματινάκι μου, γιατί αυτό που σας δίνω είναι βγαλμένο από την ψυχή μου και έχει μεγάλο κόπο. Σας το λέω για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση και για να μην με πιέσει κανείς. Δεν μπορώ να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας, μία στον έναν και μία στον άλλον. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον άκουγε έμεινε έκπληκτη, τονίζοντας ότι έχει την κακή συνήθεια να τους ενημερώνει στον «αέρα» για τις αποφάσεις του.

«Η κάθε απόφαση είναι σεβαστή. Είσαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί βάσει του θυμικού σου. Έχω αιφνιδιαστεί» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.