Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει στον Ρυθμό 94,9! Καθημερινά 7-10 το πρωί η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Παπαδάκης μας φέρνουν την καλύτερη παρέα για να υποδεχτούμε τις γιορτές με την πιο θετική διάθεση!

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, η stylist των celebrities, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, έρχεται με trendy ιδέες και super tips για γιορτινά looks που θα κλέψουν τις εντυπώσεις, σε κάθε μας εμφάνιση!

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ο Βασίλης Καλλίδης, μας ανοίγει την όρεξη με τις γευστικές του προτάσεις! Ο διάσημος σεφ μοιράζεται μαζί μας λαχταριστές και πρωτότυπες συνταγές για τις ημέρες των γιορτών!

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου ο γνωστός διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος, μας δίνει σημαντικές πληροφορίες και έξυπνες συμβουλές για απολαυστικά γιορτινά γεύματα… χωρίς ενοχές!

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, προσπερνάμε τις προφητείες των Mayas, χορεύοντας και τραγουδώντας με αγαπημένες μουσικές επιτυχίες από τον Γιώργο Γιαννιά. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μας χαρίζει μια μοναδική Unplugged ραδιοφωνική εμφάνιση και μας βάζει στον πιο γιορτινό ρυθμό!