Την πρώτη του μεγάλη μάχη απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό έδωσε το Survivor 3, το βράδυ της Δευτέρας. Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα το Σάββατο και χθες βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπο με το Τατουάζ του Alpha, την Επιστροφή και τη «Φριτέζα» του ΑΝΤ1, αλλά και το MasterChef 3 στο Star.

Η prime time ζώνη θεωρείται το ισχυρό χαρτί για τα κανάλια κι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ποιοι κατάφεραν να βγουν νικητές στην πρώτη αυτή μάχη. Τα νούμερα μίλησαν και σε πρώτη φάση, η μυθοπλασία νίκησε τα ριάλιτι, αφού τα σήριαλ βγήκαν αλώβητα από αυτήν.

Συγκεκριμένα: Το Τατουάζ συνεχίζει να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της ζώνης στο γενικό σύνολο σημειώνοντας 23,3% τηλεθέαση, με το Σόι σου και την Επιστροφή να ακολουθούν με 22,2 % και 20%, αντίστοιχα.  Το MasterChef έκανε 18,4% και η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» 18%. Όσο για το Survivor 3; Το παρακολούθησε μόλις το 15,2% του τηλεοπτικού κοινού.

Στο δυναμικό κοινό μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το MasterChef με 24,8%, ενώ ακολούθησε Το σόι σου με 22,8%. Το Τατουάζ τερμάτισε τρίτο με 21,2% και η «Φριτέζα» με 17,4%. Η Επιστροφή έκανε 16,9%, ενώ το Survivor 3 τερμάτισε τελευταίο μόλις με 14,4%!