Η είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη σκόρπισε θλίψη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο. Δεν ήταν λίγοι, άλλωστε, οι καλλιτέχνες που πέρασαν ως καλεσμένοι από το τραπέζι της εκπομπής «ΌΛΑ», έχοντας αναπτύξει πιο προσωπικές σχέσεις.

Αλλά και πρώην συνεργάτες του που μοιράστηκαν την καθημερινότητά τους, δε μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή ο δικός τους Θέμος.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, το βράδυ της Δευτέρας τα social media γέμισαν με συγκινητικά μηνύματα από γνωστά πρόσωπα, που στέλνουν το δικό τους «αντίο» στον δημοσιογράφο κι εκδότη.

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις:

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Ξεκινώντας σ´ αυτή την δουλειά ,περίπου 20 χρόνια πριν, είχα έρθει στην εκπομπή ,για να δώσω την πρώτη μου συνέντευξη .Από την πρώτη στιγμή με αντιμετώπισες με αγάπη και από τότε τα λέγαμε σχεδόν κάθε χρόνο .Πάντα με στήριξη, χιούμορ και αμοιβαίο σεβασμό. Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από όλες αυτές τις φορές που βρεθήκαμε. Σ´ευχαριστώ.. Καλό ταξίδι».

Καλομοίρα

«Δεν έχω λόγια … Δεν μπορώ να πιστέψω τα νέα για έναν από τους πιο ευγενικούς και πιο αγαπημένους ανθρώπους που ήξερα. Ο Θεμος πάντα με στήριζε και με οδηγούσε με πολλούς τρόπους. Ήταν τιμή που τον ηξερα και που δούλεψα μαζί του. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Καρδιά σπασμένοι…»

Λάουρα Νάργες

«Απέραντη θλίψη ____ . Έχω μόνο αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό για αυτόν τον ευαίσθητο, προστατευτικό και ευφυή άνθρωπο. Σε ευχαριστώ Θέμο μου που μπόρεσα να υπάρξω το «κορίτσι» σου, να δω και να μάθω τόσα από εσένα. Καλό Παράδεισο να έχεις, αφήνεις ένα μεγάλο κενό.
Τα συλλυπητήρια μου από τα βάθη της καρδιάς μου στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες. Μία μέρα ο πόνος θα απαλυνθεί. Σε ευχαριστούμε για “Όλα”».

Δούκισσα Νομικού

Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου “Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα.” Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια».

Σίσσυ Χρηστίδου

Τατιάνα Στεφανίδου

«Θεμάκο, πες μου ότι μας κάνεις πλάκα όπως συνήθως…Πες μου ότι θα εμφανιστείς ξαφνικά με το γνωστό σου πονηρό γελάκι, να μας κλείσεις το μάτι. Θεμάκο μου, θα μας λείψεις πάρα πολύ!!! Σ´ αγαπάμε. Καλό Παράδεισο».

Σάσα Μπάστα

«ΠΑΝΤΑ δίπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο… Ότι ‘’ΟΛΑ’’ θα πήγαιναν καλά..εσυ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου…
Ήσουν κ θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής μου!
Ο μέντορας μου, ο φίλος μου, ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου!!
Σ ευχαριστω για ‘’ΟΛΑ’’! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου!
Καλό ταξίδι αγαπημένε μου…
Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου».

Μελίνα Ασλανίδου

«Καλό ταξίδι Θεμο… Στο φως… Θα μας λείψει το χιούμορ σου, η γενναιοδωρία σου και η ευφυΐα σου… Κουράγιο στην βασιλική και στα τρία παιδιά σου…»

Ιωάννα Λίλη

«Με μεγάλη συγκίνηση πληροφορήθηκα το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη, του αγαπημένου φίλου που ταλαιπωρήθηκε από την επάρατη νόσο. Ο δημοσιογραφικός κόσμος βιώνει σήμερα μια μεγάλη απώλεια. Οι αναγνώστες του και οι τηλεθεατές θα τον θυμούνται πάντα με το πλατύ του χαμόγελο και τον ιδιαίτερο τροπο με τον οποίο προσέγγιζε τα θέματα και τους καλεσμένους του. Εγώ προσωπικά θα τον θυμάμαι ως τον άνθρωπο που με στήριξε στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα, που μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές, αλλά και με διασκέδαζε με τα αστεία του πειράγματα. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι , Θέμο».

Ειρήνη Νικολοπούλου

«Άντε γειά Θέμο Αναστασιάδη … Τον έπεισα να βγει πρώτη φορά στην τηλεόραση του Mega Channel όταν ήταν διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή « Θα πάει να συναντήσει τη Ρίκα Βαγιάνη με την οποία συμπαρουσίαζα τότε (1992) την πρωινή εκπομπή Ήρθε ως σχολιαστής της επικαιρότητας και ήταν τόσο μα τόσο σοβαρός – Δεν ήθελε με τίποτε να βγει στο γυαλί – Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έκανε καριέρα στην τηλεόραση με σατιρικές εκπομπές & τόσο χιούμορ!!!η φωτό είναι από την εκπομπή Ολυμπιάδα Ολη η Ελλάδα που παρουσίαζα με τον Μπάμπη Παπαναγιώτου το 2004».

Ναταλία Γερμανού

«ΟΛΑ… τέλος. Στο καλό Θέμο μας».

Δέσποινα Καμπούρη

«Αγαπημένε μου… Τις κοιτάζω και μου φαίνεται ψέμα. Θα σ’ αγαπώ πάντα»

Κατερίνα Παπουτσάκη (είχαν παίξει μαζί στην ταινία, Το φιλί της Ζωής)

«RIP»

Χριστίνα Λαμπίρη

«Αντίο φίλε…»

Ναστάζια Μητροπούλου (πρώην «κορίτσι» της εκπομπής ΟΛΑ)

«Δεν έχω λόγια….. Πραγματικά δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω…. Σ ευχαριστώ για όλα Θεμο… Θα μου λείψεις τόσο πολύ».

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Καλό ταξίδι Θέμο μας. Ήσουν πάντα ευγενής, ευφυής και ξεχωριστός. Διαφορετικός από τους πολλούς….»

Βασίλειος Κωστέτσος

«Πανέξυπνος με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ! Ανέδειξε πολλές Ελληνίδες δίπλα του και μια από τις πιο επιτυχημένες σε τηλεθέαση εκπομπές! και Οχι άδικα! Μια από τις ελάχιστες εκπομπές που ήθελα να πηγαίνω!
Καλό σου Ταξίδι Θέμο…..R.I.P».