To Greece’s Next Top Model τελείωσε και οι τρεις φιναλίστ μιλούν για όσα έζησαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Η Εβελίνα Σκίτσκο απάντησε σε ερωτήσεις τηλεθεατών της εκπομπής του Σtar «Στη φωλιά των Κου Κου» και τα είπε όλα χωρίς περιστροφές.

Αρχικά την ρώτησαν για το αν η νέα τριάδα φωτιά ήταν Ερμίδου-Εβελίνα-Εύη, η φιναλίστ απάντησε πως «όχι, απλά είμασταν τα δύο κορίτσια που είχαμε τα τυπικά με την Εύη και για αυτό φαινόταν ότι είχαμε δεθεί αλλά καμία σχέση».

Στη συνέχεια ένα όχι και τόσο ευγενικό σχόλιο την αποκαλούσε «στρίγγλα» και την ρωτούσε γιατί «φαινόταν η κακία στο πρόσωπο της όταν σε πλησίαζαν οι άλλες δύο (σ.σ Καζαριάν και Παινέση)».

Η Εβελίνα ότι «ήταν δύο κορίτσια που έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε έρθει και πολύ κοντά, οπότε δεν ήμουν πολύ ευδιάθετη όταν τις έβλεπα. Όταν εγώ η ίδια τους ρώταγα αν έχουν κάτι μαζί μου κι αυτές μου έλεγαν “όχι, όλα καλά” και μετά στην κάμερα με έκραζαν. Λίγο κακό…».

Η Εβελίνα Σκίτσκο δεν έμεινε μόνο στις φιναλίστ, είχε να πει και για άλλα κορίτσια του Greece’s Next Top Model: «Δεν είχαμε δεθεί ποτέ με τη Μέγκι, οπότε λογικό, το περίμενα ότι δεν θα με ήθελε νικήτρια. Θεωρώ ότι ενόχλησε πάρα πολύ την Ξανθούλα ότι “την έδωσα”, αλλά είχα φτάσει σε ένα σημείο κι εγώ που έλεγα “όπα ρε παιδιά, τι γίνεται εδώ”; Τα κορίτσια που δεν ταιριάζαμε ήταν η Αμανατίδου, η Καζαριάνη, η Τσακουρίδου και γι’ αυτό δεν κάναμε ποτέ παρέα».