Όταν στις αρχές Σεπτεμβρίου έκανε την εμφάνισή του ένα τρέιλερ για τη συνέχεια του επιτυχημένου σίριαλ του Mega «Λόγω Τιμής», 22 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του, είχε γίνει… χαμός στο Διαδίκτυο, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που νοστάλγησαν τον παλιό καλό καιρό.

Τώρα, η επιθυμία των τηλεθεατών γίνεται πραγματικότητα, καθώς το τρέιλερ προβλήθηκε και επίσημα από τον ΣΚΑΪ, ο οποίος προαναγγέλλει την ένταξη του σίριαλ στο πρόγραμμά του, πιθανότατα από το φθινόπωρο του 2019.

Στο νέο «Λόγω τιμής», που θα εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στο σίριαλ του Mega, θα πρωταγωνιστήσουν ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Άννα Δημητρακοπούλου κ.α. Η σκηνοθεσία είναι του Λάμπη Ζαρουτιάδη, στενού συνεργάτη της Μιρέλας Παπαοικονόμου.

Όπως είχε αναφέρει τον περασμένο Σεπτέμβριο η ίδια η δημιουργός με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και μεγάλη η δική μου συγκίνηση που ξαναμπαίνω στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα».