Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι η art director του Greece’s Next Top Model, που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στο ριάλιτι μόδας, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

Λίγο οι ατάκες της, λίγο το στυλ της, λίγο ο εκρηκτικός της χαρακτήρας, δεν ήθελε πολύ για να «κλέψει» τις εντυπώσεις στο GNTM. Μάλιστα, πολλοί την χαρακτηρίζουν ως το απόλυτο «τυπάκι», που δύσκολα τα βγάζεις πέρα μαζί της.

Να, όμως, που ήρθε η ώρα για να βρει και η Ζενεβιέβ το… μάστορά της, στο πρόσωπο του Κώστα Στεφανή. Το κόνσεπτ της φωτογράφησης στο Greece’s Next Top Model ήθελε τα κορίτσια να ποζάρουν σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Η art director θέλησε να δείξει στα μοντέλα ποιο είναι ακριβώς το κόνσεπτ και πώς να ποζάρουν και για αρχή δοκίμασε πρώτη μία βόλτα από τη θέση του συνοδηγού.

Στη θέση του οδηγού κάθισε ο Κώστας Στεφανής, ο οποίος γκάζωσε κάνοντας την βόλτα στην πίστα. Τα όσα ακολούθησαν, δεν τα περίμενε κανείς, αφού η αντίδραση της Ζενεβιέβ, βάσει του χαρακτήρα που έχει δείξει μέσα στο show, δεν ήταν και η αναμενόμενη. Η ταχύτητα, όπως αποδείχτηκε, δεν είναι από τα καλύτερα της και δεν απόλαυσε καθόλου τη βόλτα.

Έπιανε το κεφάλι της, κρατιόταν απ’ όπου μπορούσε, ενώ οι ατάκες της έδιναν κι έπαιρναν. Όταν τελείωσε η βόλτα και βγήκε από το αυτοκίνητο, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να ποζάρει για τις ανάγκες του κόνσεπτ. Τα κορίτσια δε σταμάτησαν να γελάνε με την αντίδρασή της και οι απίθανες ατάκες της art director, εκτοξεύονταν η μία μετά την άλλη.

«Ναι ναι κοροϊδεύετε», «Πότε θα σας πετάξω με ελικόπτερο, να δείτε εσείς», «Α, δεν είμαι καλά σήμερα, το νευρικό μου σύστημα τώρα δεν πάει καλά», ήταν κάποιες από τις ατάκες της προς τα κορίτσια, αλλά και τους ανθρώπους της παραγωγής. Αξίζει να σημειωθεί πως σε κανένα σημείο, ακόμη και όταν είχε τρομάξει πολύ, δε σταμάτησε να μιλάει στον Κώστα Στεφανή, στον πληθυντικό.