Για την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Nomads-Μαδαγασκάρη» μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενώ στις πρώτες δηλώσεις στο Πρω1νό σε live σύνδεση από τη Μαδαγασκάρη αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Πέρασα μία πολύ δύσκολη βδομάδα αγωνιστικά, αγωνιστικά δυσκολεύτηκα, φώναζα σαν τρελή» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνέχισε:

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα αλλά δεν γινόταν να συνεχίσω. Όσο για το αν το έχει μετανιώσει είπε: Νιώθω καλά με την απόφαση που πήρα αλλά με στενοχωρεί το ότι αφήνω κάποια παιδιά πίσω μου και ξέρω ότι τα στενοχώρησα».

Στη συνέχεια η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Πιέστηκα πάρα πολύ. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο που με στήριξε. Επέστρεψα και το πάλεψα. Δεν τα παράτησα. Θα μπορούσα να έχω φύγει πριν τρεις εβδομάδες».

«Δεν έχω κινητό. Για κάποιο λόγο δεν μου έχουν δώσει το κινητό μου. Με κανέναν δεν έχω μιλήσει» είπε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον σύντροφό της: «Πριν φύγω για Μαδαγασκάρη ο σύντροφός μου, μου είχε πει να έρθω και θα με στηρίξει. Μετά μου είπε “σε παρακαλώ μη φύγεις, είναι δύσκολο για μένα”. Είχα κάνει εξετάσεις, είχα περάσει εμβόλια και λέω μια μέρα πριν φύγω δε μπορώ να κρεμάσω τους ανθρώπους» είπε η πρώην, πλέον, παίκτρια του Nomads.

«Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί 4,5 χρόνια. Μένουμε μαζί από την πρώτη στιγμή. Είμαστε οικογένεια. Χωρίς αυτόν είμαι μισή. Ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω αλλά όταν μιλάει η καρδιά δεν υπάρχει λογική, δεν υπάρχει κάτι άλλο», είπε μεταξύ άλλων.