Ακόμη μία αποχώρηση είχαν στο Greece’s Next Top Model, το βράδυ της Τρίτης. Οι τρεις παίκτριες που δεν τα πήγαν καλά στην τελευταία δοκιμασία και ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση, ήταν οι Ροζάνα Κουτσούκου, Ξανθή Τζερεφού και Μικαέλα Φωτιάδη. Τελικά, η πρώτη ήταν εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου, προς μεγάλη έκπληξη κάποιων κοριτσιών.

Μάλιστα, όπως παρακολουθήσαμε στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου, στο στόχαστρο αρκετών κοριτσιών μπαίνει η Ξανθή (ή Ξανθούλα), το plus size μοντέλο. Κατά τα λεγόμενα των κοριτσιών, η Ξανθούλα θα έπρεπε να αποχωρήσει από το παιγνίδι, θεωρώντας ότι οι κριτές της την έχουν χαρίσει αρκετές φορές.

Από την άλλη, η Ξανθούλα για πρώτη φορά αποκαλύπτει ότι δεν περνάει καλά μέσα στο παιγνίδι και πως δέχεται «πόλεμο» από τις συμπαίκτριές της, οι οποίες σχολιάζουν με άσχημο τρόπο τα κιλά της. Μάλιστα, όπως ακούγεται να λέει, κάποια από τα σχόλια που της έκαναν, της προκάλεσαν σοκ και άνοιξε η μύτη της ενώ κοιμόταν.

«Γενικά, εγώ δεν περνάω καλά στο σπίτι, γιατί έχουν υπάρξει διάφορα σχόλια στο πρόσωπό μου. Και καλά ότι δεν πρέπει να είμαι στο σπίτι. Η Μικαέλα γυρίζει και μου λέει: Ξανθούλα τι έφαγες σήμερα; Η Ερμίδου: Ξανθή μην τρως τόσο. Κρίμα. Είσαι μοντέλο και θα παραξεχειλώσεις. Και παθαίνω το σοκ της ζωής μου. Με έκανε εκείνο το βράδυ να ανοίξει η μύτη μου στον ύπνο» δηλώνει χαρακτηριστικά στην κάμερα του show.