Στο Greece’s Next Top Model τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν και κάποια έγιναν έξαλλα

«Εγώ αυτό που είδα ήταν ένα καρναβάλι»


MEDIA
7:52
23/10/2018
Στο Greece's Next Top Model τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν και κάποια έγιναν έξαλλα
2
loading

Μεταμορφώθηκαν τα κορίτσια του Greece's Next Top Model, τα οποία έκαναν αλλαγές στα μαλλιά τους με τη βοήθεια του επαγγελματία hair colorist Νικόλα Βιλλιώτη.

Παρά τα κλάματα και τις εντάσεις, τελικά όλα τα κορίτσια υποβλήθηκαν σε αλλαγή χρώματος και κουρέματος στα μαλλιά τους και οι αλλαγές ήταν πραγματικά απίστευτες.

Τις μεγαλύτερες αλλαγές στο στυλ τους είχαν η Ειρήνη Στεριανού, η Αγάπη και η Έλντα.

Οι περισσότερες έδειξαν να χαίρονται με την αλλαγή τους, όμως η Ειρήνη δεν ήθελε ούτε να βλέπει τον εαυτό της με κοντά μαλλιά. Μάλιστα, ήταν η μόνη που έβαλε τα κλάματα όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Στο πλαίσιο του make over στο Greece's Next Top Model, οι αλλαγές που είδε η Άννα Τσακουρίδου πάνω της, δεν της άρεσαν καθόλου και μάλιστα νευρίασε μόλις είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Η 23χρονη, μάλιστα, έγινε έξαλλη και τα… έβαλε με τους ανθρώπους της παραγωγής, για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν, όπως δήλωσε η ίδια. Τόνισε χαρακτηριστικά πώς την φτιάχνουν πάντα τελευταία στιγμή και ότι οι αλλαγές που της έκαναν ήταν «ότι να’ ναι».

«Δεν πρόσεξα τόσο το χρώμα στα μαλλιά μου και την αλλαγή στο μήκος, κυρίως το make up, το οποίο ήταν χάλια. Αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ στιλιζαρισμένο και δεν θεωρώ ότι είναι αυτός ο τύπος μου και σαν άτομο και σαν μοντέλο. Αυτό που είδα στον καθρέφτη, πέρα από το χρώμα των μαλλιών, δεν είναι ο εαυτός μου, οπότε δεν είμαι και ευχαριστημένη. Να το κάνανε καλύτερο να έβγαινε πιο ωραίο το λουκ. Δεν νιώθω τόσο στεναχωρημένη, όσο κυρίως νευριασμένη γι’ αυτό και κλαίω.

Εγώ αυτό που είδα ήταν ένα καρναβάλι. Και δεν μου άρεσε ούτε το φόρεμα, δεν είχα ρούχα, ήμουν η τελευταία… Πάντα με φτιάχνουν τελευταία στιγμή και τα κάνουμε όλα μέσα σε δέκα λεπτά. Φωνάζουν “ετοιμάστε την, ετοιμάστε την”. Περίμενα τέσσερις ώρες, δεν με έφτιαξαν νωρίτερα. Απλά το έκανε μέσα σε πέντε λεπτά και είναι ότι να ‘ναι», είπε η Άννα Τσακουρίδου.

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Η θεά

    Κακομουτσινη σανίδα

  2. avatar Yiannisg

    Αυτή η Ειρήνη στο τέλος έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή και έγινε ΘΕΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει