Παρουσιαστής χωρίς εκπομπή, αλλά με ενεργό συμβόλαιο είναι ο Γιώργος Λιάγκας, αφού ο ΑΝΤ1 δεν τον συμπεριέλαβε και πάλι στο νέο του πρόγραμμα, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Αν και όπως διαρρέει από το κανάλι του Αμαρουσίου, σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τον παρουσιαστή στα δεύτερα μισά. Σενάριο που δεν πείθει όπως φαίνεται τον Λιάγκα, ο οποίος δε δίστασε να κάνει μπροστά στις κάμερες ειρωνικό μορφασμό.

Δε δίστασε, όμως, να μιλήσει ανοιχτά και για το τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1, γιατί δεν πήγε στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού, αλλά και για τη δημόσια στήριξη της Φαίης Σκορδά για το «πάγωμα» του.

Η αρχή έγινε μόλις ο Λιάγκας είδε ότι ανάμεσα στους ρεπόρτερ υπήρχε και μικρόφωνο του ΑΝΤ1. «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε, αφού δεν θα με παίξετε. Αφού δεν μ’ αγαπάτε», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του. «Λέει ένας φίλος μου ότι στο τάξιμο δεν χάλασε καμία δουλειά, στο δόσιμο χαλάνε όλες. Δεν ξέρω αν θα με δείτε», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όσο για την ηχηρή απουσία του από την παρουσίαση του προγράμματος, που σχολιάστηκε, είπε: «Δεν πήγα γιατί θεωρώ ότι είναι άκομψο και για μένα – και είχα ενημερώσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 – να πάω στην παρουσίαση ενός προγράμματος που δεν είσαι. Τι να πάω να κάνω; Ανήκω στον ΑΝΤ1, καλώς ή κακώς, οπότε εγώ τηρώ το συμβόλαιό μου και παραμένω στον ΑΝΤ1, έστω ανενεργός».

Πριν λίγες ημέρες, η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό στήριξε δημόσια τον Λιάγκα, αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το γεγονός ότι ενώ έχουν συμβόλαιο, δεν έχουν εκπομπές και παραμένουν ανενεργοί.  Ο Λιάγκας ρωτήθηκε για τη στήριξη της πρώην συζύγου του και σχολίασε: «Η Φαίη με στήριξε όχι γιατί έχουμε δύο παιδιά μαζί, αλλά γιατί είδε το δίκιο».