Με την παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη περιοδεύει το φετινό καλοκαίρι ο Παύλος Χαϊκάλης, υποδυόμενος τον Λάμαχο και με συμπρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Κώστα Κόκλα.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δημοφιλής κωμικός εκφράζει την άποψη ότι ο Αριστοφάνης στην Ελλάδα έχει «κατακρεουργηθεί».

Αναφερόμενος στην τηλεόραση στην Ελλάδα τονίζει ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη, ενώ μιλάει και για τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική σειρά που θα προβληθεί από το Epsilon TV, τα γυρίσματα της οποίας θ’ αρχίσουν τον Αύγουστο.

Όσον αφορά το θέατρο αναφέρει πως και την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη με την παράσταση Ψέμα στο ψέμα.

«Δεν νομίζω να είναι θέμα χρημάτων η δημιουργία καλών τηλεοπτικών παραγωγών αλλά περισσότερο θέμα βούλησης των ιθυνόντων οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την κρίση θέλουν να κατεβάσουν το κόστος παραγωγής για να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις. Ο κόσμος θα συνεχίσει να διαφημίζεται γιατί ναι μεν μειώθηκαν οι διαφημίσεις αλλά έχουν μειωθεί και οι τιμές στα πάντα. Η ποιότητα δεν έχει καμία σχέση με το χρήμα. Στην Ελλάδα αν σου δίναν 100 εκατομμύρια για να κάνεις μία σειρά, δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι παραπάνω απ’ αυτό που μπορείς να κάνεις. Πιθανόν να ήταν λίγο καλύτερο. Γιατί δεν έχεις τη γνώση και ίσως και τη διάθεση να κάνεις. “Βαριόμαστε λίγο”…».