Βιργινία: Είχαμε περίεργη σχέση με τη Μελίνα

«Η Μελίνα γενικά ήταν πολύ πληγωμένη που άλλαξε ομάδα, αλλά μετά προσαρμόστηκε»


MEDIA
20:49
12/07/2018
Βιργινία: Είχαμε περίεργη σχέση με τη Μελίνα
loading

Η Βιργινία Δικαιούλια ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ των τελευταίων τεσσάρων παικτών του Survivor 2 και εν τέλει δεν κατάφερε στο νήμα να είναι στον σημερινό ημιτελικό. Η βολεϊμπολίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Εκεί μίλησε για όλους και για όλα ενώ, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει και για τους Ηλία Γκότση και Μελίνα Μεταξά που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

«Με τη Μελίνα είχαμε μια περίεργη σχέση… Από την άποψη ότι ήμασταν κοντά στην αρχή, μετά λίγο απομακρυνθήκαμε και μετά με τη νέα σύνθεση ξαναήρθαμε κοντά. Είχαμε απομακρυνθεί όταν γινόντουσαν οι φασαρίες με τον Ηλία και τη Μελίνα που ήταν πιο πολύ οι δύο τους», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor 2.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Ηλίας και η Μελίνα αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στη σχέση τους, όταν έγινε η νέα σύνθεση. Η Μελίνα γενικά ήταν πολύ πληγωμένη που άλλαξε ομάδα, αλλά μετά προσαρμόστηκε. Αλλά αυτό το έβγαλε και απέναντι στον Ηλία. Και ο Ηλίας παρεξήγησε κατά κάποιο τρόπο τη στάση της Μελίνας. Ωστόσο, τώρα προς το τέλος ήρθαν πάλι κοντά.

Εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Είναι κρίμα να χαλάς μια σχέση που έχεις χτίσει τόσο καιρό και έχετε περάσει τόσα μαζί. Απ’ όσο ξέρω δεν έγινε κάποια κουβέντα. Η Μελίνα είχε πάει στην καλύβα των Μαχητών και είχε βρει τον Ηλία και τον είχε πλησιάσει… Αλλά απ’ όσο έλεγε η Μελίνα, δεν το είχα συζητήσει το θέμα εκτενώς μαζί της, αλλά απ’ όσο έλεγε, ο λόγος που είχαν απομακρυνθεί δεν ήταν κάποιος συγκεκριμένος, κατά τη δική της άποψη. Οπότε, γι’ αυτόν τον λόγο νομίζω δεν έγινε και κάποια συζήτηση».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει