Γεμάτο ανατροπές και το σημερινό επεισόδιο του MasterChef με τους δύο διαγωνιζόμενους για την αποχώρηση, Γιώργο Φασίλη και Μάγκυ Ταμπακάκη, να μαγειρεύουν 2 φορές καθώς τα πιάτα που ετοίμασαν αρχικά δεν ήταν τα καλύτερα και οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως πρέπει να μαγειρέψουν ξανά. Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι, λοιπόν, μπήκαν ξανά στην κουζίνα, προκειμένου να ετοιμάσουν ένα πιάτο που έφτιαξαν οι τρεις σεφ. Μετά και την 2η δοκιμασία οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν να φύγει από τον διαγωνισμό η Μάγκυ.

Μεταξύ άλλων η Μάγκυ Ταμπακάκη ανέφερε: «Δεν είχα κανένα συναίσθημα μέσα μου. Ήμουν άδεια! Οπότε, όταν είσαι άδεια, δεν μπορείς να νιώσεις ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε θυμό. Είσαι απλά άδεια, δέχεσαι και αποχωρείς. Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος, οπότε εντάξει… Νιώθω πληγωμένη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.