Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για τη Νικολέττα Ράλλη και την αντικατάσταση του «Super Star» από το «Made In Star» -που τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τηλεοπτική σεζόν- αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη.

«Κανέναν δεν βρήκα να κάθεται στη θέση μου όταν επέστρεψα. Καταλήξαμε με τον σταθμό ότι τελικά θα αναλάβω τα δελτία και όλα κύλησαν ομαλά» είπε η παρουσιάστρια το περιοδικό ΟΚ, όταν ρωτήθηκε αν τον περασμένο Σεπτέμβριο, επιστρέφοντας από τις διακοπές της, βρήκε τη Νικολέττα Ράλλη να κάθεται στο γραφείο της στο κανάλι, όπως κάποιοι είχαν πει τότε.

«Η Νικολέττα Ράλλη είναι ένα εξαιρετικό και πανέμορφο πλάσμα και η τηλεόραση χρειάζεται φρέσκα και ξεκούραστα πρόσωπα», πρόσθεσε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Όσο για το γεγονός ότι το «Made In Star» δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στον αέρα μέχρι το τέλος της σεζόν: «Μην ξεχνάμε και τον αστάθμητo παράγοντα ‘’Mενεγάκη’’ που βρέθηκε απέναντί της» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Τέλος, η παρουσιάστρια σχολίασε και την πολυσυζητημένη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για τις μεσημεριανές εκπομπές, τις οποίες είχε χαρακτηρίσει «κουτσομπολευτικές».

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι τόσο hardcore που θα ενοχλούσε την Ελένη. Μάλλον έχουμε παρεξηγήσει την έννοια του μεσημεριανού. Κατά η γνώμη μου, τύπου μεσημεριανού ήταν και η “Πρωινή Μελέτη” και η εκπομπή της Ελένης και κατά ένα μεγάλο ποσοστό και το “Πρωινό mou” και ειδικά πέρυσι θεωρώ ότι υπήρχαν χαρακτηρισμοί και συμπεριφορές εκτός δικής μας ζώνης που στα δικά μου τα μάτια τις έκαναν πιο σκληρό μεσημεριανό από ό,τι ήταν το “Super Star”.

Αλλά και στην εκπομπή της Ελένης σήμερα έχουν ένα μεγάλο κομμάτι που είναι αφιερωμένο στα κουτσομπολιά της ημέρας, όπως είχαμε και εμείς, έχουν συνεντεύξεις, ιατρικά θέματα, όπως είχαμε και εμείς, και το μόνο που τους διαφοροποιεί είναι το κομμάτι της μαγειρικής και της αστρολογίας. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον το “Super Star” ήταν πρωινάδικο. Ίσως την εκπομπή τελικά την κάνει η ώρα και όχι το περιεχόμενο».