Δύο αποχωρήσεις σημειώθηκαν από το Nomads. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Χριστίνα Κολέτσα είναι πλέον εκτός παιχνιδιού.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού καθόρισαν τους δύο μονομάχους που αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Το τηλεοπτικό κοινό προστάτευσε τους Νίκο Αναδιώτη και Κωνσταντίνο Οροκλό, με τους Δημήτρη Αλεξάνδρου και Μιχάλη Ζαμπίδη να βρίσκονται αντιμέτωποι στον αγώνα για την παραμονή.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έχασε και βγήκε εκτός παιχνιδιού.

Νωρίτερα έγινε επίσημο ότι και η Χριστίνα Κολέτσα αποφάσισε να αποχωρήσει από το Nomads. Στο χθεσινό επεισόδιο, ο ΑΝΤ1 έδειξε όλα όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια, πριν φύγει από το Palawan.

«Οι λόγοι που αποφάσισα να αποχωρήσω δεν κρύβουν κάποια πικρία, ούτε κάποιο μεγάλο μυστικό. Είναι απλά η ανάγκη μου να εκφράζομαι πάντα έτσι όπως νιώθω, να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερη, να ανήκω ή να μην ανήκω κάπου. Είναι η απόφασή μου να μην στεναχωρώ κάποιον, παίρνοντας ή μη παίρνοντας θέση σε οτιδήποτε συμβαίνει και διαδραματίζεται πλέον στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κολέτσα.

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.