Μία φωτογραφία του στην οποία φαίνεται να είναι χτυπημένος με τσιρότα στο πρόσωπο την οποία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Γιώργος Λιάγκας προκάλεσε ποικίλα σχόλια αλλά και την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή στις λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε.

Συμβαινουν κι αυτα καμια φορα…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε διάφορα χιουμοριστικά σχόλια αλλά αρκετοί ήταν αυτοί που εξαπέλυσαν σφοδρότατες λεκτικές επιθέσεις κατά του παρουσιαστή που δεν περιορίστηκαν απλά σε βρισιές αλλά έφτασαν μέχρι τις… κατάρες. Μετά από όλα αυτά Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να επανέλθει με τον δικό του τρόπο αναρτώντας στο προφίλ του το trailer του επεισοδίου της εκπομπής του, late night, που προβλήθηκε απόψε τη νύχτα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο και να φάω ξύλο!!! Σίγουρα κάποιος που θα πρέπε να τα λέει όλα αυτά είναι ο Γιώργης ο Λιάγκας με τόσα που του σούρνουν καθημερινά… προς πληροφόρηση δεν θα κάνω το χατήρι σε κανέναν, ούτε καν στον Λιάγκα, να σταματήσω το χιούμορ μου… Τα λέμε τα μεσάνυχτα… .στα ξενυχτάδικα»!

Ευχαριστω ολους οσοι μου ευχηθηκαν να πεθανω, να παθω καρκινο και να φαω ξυλο!!! Σιγουρα καποιος που θα πρεπε να τα λεει ολα αυτα ειναι ο Γιωργης ο Λιαγκας με τοσα που του σουρνω καθημερινα… προς πληροφορηση, δε θα κανω το χατηρι σε κανεναν, ουτε καν στον Λιαγκα, να σταματησω το χιουμορ μου… Τα λεμε τα μεσανυχτα… στα ξενυχταδικα!!! #LateNightAnt1 Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Liagas (@gliagas) στις