Στο χθεσινό αγώνισμα για την ασυλία, οι Νομάδες της Φωτιάς έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και κέρδισαν έναν αγώνα που φαινόταν αρχικά χαμένος, επικρατώντας των Ωκεανών, οι οποίοι καλούνται να δείξουν ποιοι παίκτες θα βρεθούν προτεινόμενοι.

Οι Νομάδες του Ωκεανού λοιπόν οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να ψηφίσουν τον πρώτο μονομάχο που θα παλέψει την Παρασκευή για την παραμονή, μιας και οι κανόνες πλέον έχουν αλλάξει και το αγώνισμα της Τρίτης είναι και ατομικό και ομαδικό.

Στην ψηφοφορία που είχε προηγηθεί ο Νικόλας Παπαδόπουλος πήρε δύο ψήφους, η Ευαγγελία Πλατανιώτη άλλους δύο και από μία πήραν οι Βασιλική Μιλλούση και Όλγα Πηλιάκη. Στο σημερινό είδαμε την τελευταία ψήφο, την οποία ο Μιχάλης Ζαμπίδης έδωσε στην Ευαγγελία.

Έτσι, η αθλήτρια, με τρεις ψήφους, είναι η πρώτη μονομάχος και υποψήφια προς αποχώρηση και με ένα χαρακτηριστικό χαμόγελο δεν έδειξε την δυσφορία της για την απόφαση των υπολοίπων. Άλλωστε είναι η δεύτερη φορά που θα περάσει τη διαδικασία της μονομαχίας για την παραμονή.