Οι Νομάδες της Φωτιάς στάθηκαν μπροστά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ώστε να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Nomads. Με ψήφους 6 από τους 7 ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης θα είναι ο τρίτος παίκτης του reality επιβίωσης όπου θα βιώσει τον «κίνδυνο» να αποχωρήσει ήδη την πρώτη εβδομάδα προβολής.

Δεν έλλειψαν οι μπηχτές μεταξύ της αιτιολόγησης των ψήφων της ομάδας της Φωτιάς καθώς σχεδόν από όλους η δημοφιλία και η αναγνωρισιμότητα του Γιώργου Μαυρίδη θα τον βοηθήσει απέναντι στους σχετικά «άσημους» από την ομάδα της Ζούγκλας και τους Φώτη Φιλιππόπουλο και Εύη Ιωαννίδου.

Clipboard15

Ο ίδιος πάντως δήλωσε πως νιώθει αρκετά δυνατός και πως δεν επηρεάζεται από την συντριπτική αρνητική βαθμολογία για εκείνον. Την Παρασκευή θα γίνει ποιον από τους τρεις θα σώσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι άλλοι δύο θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Clipboard16 Clipboard13 nomads3

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.