Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν ο Μπο, ο οποίος ρωτήθηκε και απάντησε για αρκετά πράγματα που αφορούσαν τη δική του συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ράπερ τοποθετήθηκε για την εικόνα των συμπαικτών του στον τηλεοπτικό δέκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιοι από αυτούς την «προσέχουν» και ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται πολύ το πώς θα φανούν.

Επίσης, ο παίκτης των «Μαχητών» αναφέρθηκε στα πολλά κιλά που έχασε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, ενώ για τον ίδιο είπε ότι δεν είχε ποτέ αγωνία για την εικόνα του στο Survivor.

Αρχικά, είπε χαριτολογώντας για τα παραπάνω κιλά με τα οποία μπήκε στο τηλεπαιχνίδι και το πόσο τον επηρέασαν στα αγωνίσματα: «Στην αρχή πήγαινα τόσο αργά για να καταλάβουν οι συμπαίκτες μου το αγώνισμα». Και στη συνέχεια τόνισε: «Δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα με τόσα κιλά».

Για το ότι αν προβληματίστηκε με τα κιλά του όταν του έγινε η πρόταση, είπε: «Είχα στο μυαλό μου να ανεβαίνω και όσο τραβήξει το ταξίδι». Ενώ σημείωσε ότι δεν τον προβλημάτισε το πώς θα βγαίνει στην τηλεόραση με παραπάνω κιλά.

Πάντως, παραδέχθηκε ότι «αν τραγουδούσα λαϊκά (σ.σ. και είχε αυτά τα κιλά), δεν θα είχα καμία τύχη».

Στη συνέχεια, είπε για την εντελώς διαφοροποιημένη εικόνα του: «Αρέσει πιο πολύ στον κόσμο έτσι. Και εμένα μου κάνει. Νιώθω πιο ελαφρύς».

Για το εάν του έλειψε το φαγητό, τόνισε: «Πιο πολύ ήθελα να κάνω ένα μπάνιο, παρά να φάω. Ήθελα να νιώθω την άνεση να τρως, να κάνεις μπάνιο, να νιώθεις καθαρός».

Ενώ για την πρώτη επαφή με τον… έξω κόσμο, παραδέχθηκε: «Με το που άνοιξα το κινητό, χάλασε. Χάθηκαν πάρα πολλά από τα μηνύματα που μου έστειλαν».

Για το εάν πρόσεχε την εικόνα του στο Survivor, υπογράμμισε: «Αγωνία για την εικόνα μου δεν είχα ποτέ στο παιχνίδι. Το καλύτερο πράγμα είναι να είσαι ο εαυτός σου. Ό,τι κερδίζεις από αυτό είναι ουσιαστικό και παραμένει».

Σχετικά με το εάν υπήρχαν, πάντως, συμπαίκτες του που τη σκέφτονται, απάντησε: «Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται πάρα πολύ πώς θα φανούν. Υπάρχουν παίκτες που προσέχουν την εικόνα τους».

Τέλος, για το πόσο δημοφιλή σε κάνει το τηλεπαιχνίδι και πόσο μπορεί να επηρεάσει τους συμμετέχοντες, είπε: «Τα παιδιά των “Μαχητών” πρέπει να προσέξουν τη δημοφιλία που θα έρθει σε αυτούς».