Το FX, το οποίο προβάλλεται μέσω Nova και OTE TV, προσφέρει τηλεόραση χωρίς συμβιβασμούς.

Στη νέα σεζόν της θα προσφέρει σε αποκλειστικότητα, λίγο μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική, το «American Horror Story». Πρόκειται για μια σειρά που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ.

Δείτε το trailer της σειράς του απόλυτου τρόμου εδώ.

Οι Κυριακές στις 23:20, στο FX, από 13 Νοεμβρίου, προβλέπονται να σας στοιχειώσουν καθώς η νέα σειρά του δημιουργού του «Glee» και του «Nip/Tuck», Ryan Murphy, παρουσιάζει μια δυσλειτουργική οικογένεια η οποία μετακομίζει σε μια έπαυλη του Λος Άντζελες, δίχως όμως να γνωρίζει ότι είναι στοιχειωμένη, ζωντανεύοντας τους χειρότερους της φόβους και αποκαλύπτοντας τα πιο σκοτεινά μυστικά της οικογένειας.

Ενώ ο Ben και η Vivien Harmon προσπαθούν να βάλουν πίσω τους τις σκοτεινές μνήμες από το παρελθόν, αυτό το νέο τους σπίτι, σταδιακά αποκαλύπτει τα άπειρα μυστικά του, όπως και η γειτόνισσά τους, η οικονόμος του σπιτιού και ο Larry ο πρώην κάτοικος του σπιτιού.

Στο ρόλο του πατέρα και καυτού ψυχιάτρου ο Dylan McDermott (The Practice), της μητέρας η Connie Britton (Friday Night Lights) και ως γειτόνισσα η ηθοποιός-θρύλος, βραβευμένη με Oscar Jessica Lange (Tootsie, Blue Sky), που σπάνια εμφανίζεται στην τηλεόραση.

Η σειρά ήδη έχει αποσπάσει θετικές κριτικές στην Αμερική και αναμένεται να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη της σεζόν. Η σειρά θα σας προκαλέσει, θα σας τρομάξει, και θα σας εντυπωσιάσει με την απόλυτη ατμόσφαιρα ταινίας τρόμου.

Η τεράστια επιτυχία της νέας αμερικάνικης σειράς που κάθε εβδομάδα κάνει την Αμερική να ανατριχιάζει, έπεισε το δίκτυο FX, το οποίο «έκλεισε» τη σειρά και για δεύτερη σεζόν.

Με 4,2 εκ. τηλεθεατές να παρακολουθούν κάθε επεισόδιο, το «American Horror Story» έχει κερδίσει κοινό και τηλεκριτικούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία ανακοινώθηκε τις ημέρες του Halloween.

Το «American Horror Story» στο FX, προτείνεται ανεπιφύλακτα, πάντα όμως με παρέα και τα φώτα αναμμένα!

Μη χάσετε την πρεμιέρα στο FX στις 13 Νοεμβρίου και ώρα 23:30.

Δείτε εδώ το trailer της σειράς.