Με κεντρικό τίτλο: «Εν ψυχρώ δολοφονία μέσα – μεσημέρι, έκαψαν ζωντανό τον Τάκη Μαυρίκο» κυκλοφόρησε σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουνίου, η εφημερίδα Ακρόπολη του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου που χθες απανθρακώθηκε μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό.

Η εφημερίδα, δεν αφήνει υπονοούμενα, ούτε παραθέτει κάποιο στοιχείο, αλλά μιλά ανοιχτά για δολοφονία του 42χρονου καθώς σημειώνει χαρακτηριστικά στην επικεφαλίδα: «Το παρακράτος του κατεστημένου ‘έκλεισε’ το στόμα του εκδότη της Ακρόπολης με μια μαφιόζικη ενέργεια η οποία ανοίγει το Κουτί της Πανδώρας για όσους σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον Δον Κιχώτη της δημοσιογραφίας».

Στην πρώτη σελίδα, φιλοξενείται επίσης και η φωτογραφία του εκδότη με τη λέξη «Αθάνατος», η φωτογραφία με το κατεστραμμένο όχημα και μια σειρά από «αποκόμματα» από τον ηλεκτρονικό Τύπο αναφορικά με το πώς κάλυψαν την είδηση του τραγικού θανάτου του εκδότη.

203841g-akropoli-mavrikos

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.