Νέα μήνυση και αγωγή σε βάρος  της εφημερίδας «Κόντρα» και των υπευθύνων της προτίθεται να καταθέσει ο Σταύρος Παπασταύρου .

Αφορμή νέο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας που τον εμφανίζει να  έχει σχέση με την αποκαλούμενη λίστα χαρτοφυλακίου η οποία ερευνάται από τους οικονομικούς εισαγγελείς.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα «άθλιο και συκοφαντικό». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του :

«Είναι εντελώς ψευδές ότι έχω οποιαδήποτε σχέση, με οποιαδήποτε ιδιότητα με αγορές ομολόγων αμερικανικού ή γερμανικού ή οποιουδήποτε άλλου δημοσίου όπως ψευδώς αναφέρεται στο δημοσίευμα». Και ο κ. Παπασταύρου καταλήγει «η μόνη λίστα που δεν με έχουν ακόμα συσχετίσει είναι η λίστα τρομοκρατών».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου μια εβδομάδα ο γνωστός δικηγόρος είχε προσφύγει και πάλι στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση  για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση σε βάρος της εφημερίδας »Kontranews». Ο κ. Παπασταύρου, στην συγκεκριμένη περίπτωση, έκανε λόγο για «άθλιο και ψευδές» δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι το όνομα του καταγράφεται στη λίστα Μπόργιανς .