Μια ταινία γαλλικής παραγωγής για «γερά στομάχια» είναι ό,τι καλύτερο για όσους επιλέξουν να μείνουν σπίτι τους απόψε. Τα «Πορφυρά ποτάμια» είναι η γαλλική απάντηση στη «Σιωπή των αμνών» και δεν πρέπει να την χάσετε! Εάν πάλι θέλετε κάτι διαφορετικό, τα βραβεία των «Γυναικών της Χρονιάς» είναι ιδανική επιλογή.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Γυναίκες που ξεχώρισαν στους τομείς τους βραβεύονται στις φετινές «Γυναίκες της χρονιάς». Παρουσιάστρια των βραβείων είναι η Δούκισσα Νομικού.
STAR, 21.00

ΠΟΡΦΥΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ
Σκηνοθεσία: Ματιέ Κοσοβίτς
Παίζουν: Ζαν Ρενό, Βίνσεντ Κασέλ, Νάντια Φαρές, Ντομινίκ Σαντά

Δύο αστυνομικές έρευνες. Την ίδια μέρα, 300 χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον, δύο αστυνομικοί επιθεωρητές αναλαμβάνουν δύο ιδιαίτερα περίεργες υποθέσεις. Ο Πιέρ Νιεμάνς είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας. Το ένστικτό του είναι αλάνθαστο και δεν το προδίδει ποτέ στις εγκληματικές υποθέσεις. Καταφθάνει, στην Γκερνόν, μια πανεπιστημιούπολη κάπου στις χιονισμένες ‘Αλπεις, προκειμένου να διαλευκάνει έναν βίαιο και μεθοδικά εκτελεσμένο φόβο. Νέος σε ηλικία, πανέξυπνος και μοναχικός, ο Μαξ Κερκεριάν κατετάγη στο αστυνομικό σώμα λόγω της υπερβολικής αγάπης του για τον κίνδυνο και την βία. Εκείνος διεξάγει έρευνες σχετικά μ’ έναν βεβηλωμένο τάφο σε ένα νεκροταφείο του Σαρζάκ, γεγονός που τον οδηγεί στα χνάρια του μυστηριώδους θανάτου ενός κοριτσιού που, ακόμη και είκοσι χρόνια μετά, κρύβει θανάσιμα μυστικά. Οι δύο έρευνες σύντομα θα συγκλίνουν. Και οι δολοφονίες θα αυξάνονται σε αριθμό. Κάτω από το αίμα των αθώων θυμάτων, κρύβεται ένα παρελθόν που δεν πεθαίνει…
MEGA, 23.00