Το άνοιγμα του πρώτου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει μια οικογένεια από τη Βαγδάτη, η οποία αναγκάστηκε να ζει χωριστά λόγω του πολέμου στον Περσικό Κόλπο.

Η οικογένεια βίωσε έντονα τον θρησκευτικό ρατσισμό, ενώ έχασε κάποια μέλη της κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Αποστολέας του πακέτου είναι μια γυναίκα που θέλει να ξαναδεί, μετά από δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια, τη μητέρα και την αδερφή της. Το 1993, η αποστολέας μαζί με την οικογένειά της εγκατέλειψε το Ιράκ γιατί δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών της. Στη φλεγόμενη χώρα όμως παρέμειναν η μητέρα και η αδελφή της.

Μετά από έξι μήνες και κάτω από αντίξοες συνθήκες η αποστολέας με την οικογένειά της έφτασε στην Ελλάδα. Το μοναδικό πράγμα που κατάφερε να φέρει η αποστολέας μαζί της είναι μια εικόνα της Παναγίας, την οποία της είχε δώσει η μητέρα της για να την προσέχει.

Στην εκπομπή έρχεται ελπίζοντας σε ένα θαύμα: να αγκαλιάσει και πάλι τη μητέρα και την αδελφή της…

Ο Μάκης, ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου, έρχεται στην εκπομπή για να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία από τη σύζυγό του προκειμένου να σώσουν τον μόλις ενός μήνα γάμο τους.

Ο Μάκης με την Ειρήνη, μετά από μια πολύχρονη σχέση, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Αύγουστο.

Ο γάμος τους ήταν ακριβώς όπως τον είχαν φανταστεί. Όμως αυτό που δεν είχαν φανταστεί, ήταν πως το «για πάντα» που είχαν ορκιστεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων θα κρατούσε μόνο για λίγες ημέρες.

Μια εβδομάδα πριν από τη γαμήλια τελετή, ο αποστολέας έκανε ένα λάθος. Δέκα ημέρες μετά τον γάμο, η αλήθεια αποκαλύπτεται στη σύζυγό του και εκείνη τον εγκαταλείπει.

Λίγες ημέρες πριν από τις τελικές υπογραφές του διαζυγίου, θα καταφέρει ο Μάκης να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη της Ειρήνης;

Το τρίτο πακέτο μας ταξιδεύει στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στην Λέρο και την Κάλυμνο.

Μια νεαρή κοπέλα από την Αθήνα θέλει να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στη μητέρα της: να την φέρει σε επαφή με την πιο καλή της φίλη από τα χρόνια που έζησε στο ορφανοτροφείο της Καλύμνου.
Οι δύο φίλες αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στη ζωή τους σε πολύ μικρή ηλικία, και βασίστηκαν η μια στην άλλη για να τα ξεπεράσουν.

Η νεαρή κοπέλα, που θαυμάζει τη μητέρα της για τον τρόπο που ξεπερνά τα διάφορα εμπόδια που συναντά, ξέρει πολύ καλά ότι αυτή η συνάντηση, που γίνεται μετά από 45 χρόνια, θα προσφέρει πολλή χαρά.

Άραγε θα αναγνωρίσουν η μία την άλλη μετά από τόσα χρόνια;

Η συνάντηση των δύο γυναικών θα γίνει στο χώρο του ορφανοτροφείου, έναν χώρο με έντονη συναισθηματική βαρύτητα και για τις δυο γυναίκες.

Απόψε στις 21:00 στον Alpha.