Οι προετοιμασίες του Alpha για το Greek Idol τώρα ολοκληρώνονται και σύμφωνα με πληροφορίες η αρχισυνταξία έχει «κλειδώσει» τη λίστα καλεσμένων για το πρώτο ζωντανό σόου, ενώ τεχνικοί θα έχουν ολοκληρώσει την Παρασκευή το ανανεωμένο σκηνικό.

Οι υπεύθυνοι του σόου δε θέλησαν να δώσουν «ζουμερές» λεπτομέρειες, ωστόσο μάθαμε πως θεωρείται βέβαιο πως στην πρώτη εκπομπή θα περάσει η Βαλάντω Τρύφωνος που σε αποκλειστικότητα αναμένεται να ερμηνεύσει το φετινό υποψήφιο κομμάτι της για την Eurovision «The Time is now» στα ελληνικά. Εικάζεται μάλιστα πως η Βαλάντω θα κάνει και το βραδινό άνοιγμα του σόου.

Ένα πέρασμα αναμένεται να κάνει και ο Γιώργος Σαμπάνης προκειμένου να τραγουδήσει από το νέο του δίσκο, ο οποίος κυκλοφορεί την ερχόμενη Πέμπτη στα δισκοπωλεία της χώρας.

Η εμφάνιση του Σαμπάνη θα «κλειδώσει» το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Τέλος η είδηση για τον Γιάννη Πλούταρχο θεωρείται σίγουρη (είτε στο πρώτο, είτε στο δεύτερο σόου), ο γνωστός καλλιτέχνης ξεκινά το Μάιο περιοδεία στην Αμερική και το συνδρομητικό δορυφορικό κανάλι του Alpha είναι χορηγός επικοινωνίας.

Το πρώτο θεματικό live θα αφορά στα μεγαλύτερα hits του φετινού χειμώνα, ενώ για τις ανάγκες του Greek Idol αλλάζει η On-Air καμπάνια του σταθμού. Τη θέση των αστέρων του Alpha θα πάρουν από την επόμενη Κυριακή οι υποψήφιοι του «Greek Idol». Τα γυρίσματα με τους δεκαπέντε έγιναν την Παρασκευή, όπως και η τελική φωτογράφιση για την επικοινωνιακή τακτική του σταθμού. Μάλιστα στο Shooting παραβρέθηκε και ο νέος διευθυντής επικοινωνίας του Alpha.

Ξεχάστε επιπλέον το Backstage που παρουσίαζε πέρσι η Άντα Λιβιτσάνου. Για λόγους χρονικούς και τεχνικούς τις συνεντεύξεις των υποψηφίων θα αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα η Ρούλα Κορομηλά. Όπως και πέρσι στην πρώτη εκπομπή θα βρεθούν όλα τα μεγάλα ονόματα του σταθμού ή μάλλον θα σταλούν και πάλι προσκλήσεις, οι οποίες όπως μάθαμε έχουν ήδη φτάσει στους παραλήπτες τους.

Πηγή: tvnea.blogspot