Η Μαργαρίτα πιέζει τον Θανάση να βάψουν το σπίτι τους και ο Τζοβάνι προσφέρεται να τους το κάνει δώρο. ‘Όμως, η αναστάτωση και οι μυρωδιές από το βάψιμο θα αναγκάσουν την οικογένεια να ζητήσει καταφύγιο στα σπίτια των γειτόνων. Έτσι, η Μαργαρίτα θα φορτωθεί στην Ελένη, η Ναταλί στη Λουκία, ο Θανάσης στις γιαγιάδες και ο Πέτρος στον Μάρκο.

Οι συγκατοικήσεις, όμως, θα προκαλέσουν συγκρούσεις και οι φιλοξενούμενοι θα ξαναμετακομίσουν: Ο Θανάσης στον Μάρκο, η Ναταλί στην Ελένη, ο Πέτρος στις γιαγιάδες και η Μαργαρίτα στη Λουκία… Η Μαργαρίτα εμπνέεται από το σχεδιαστήριο του Τάκη και αποφασίζει να ξαναπιάσει τα σχέδια μόδας. Προσπαθώντας να τα πουλήσει, καλεί τον υπεύθυνο μιας βιοτεχνίας να δει τα σχέδιά της αλλά εκείνος ενδιαφέρεται τελικά για τα σχέδια παιδικών ρούχων της Λουκίας. Η Λουκία ενθουσιάζεται, όμως, ο ενθουσιασμός της θα εξανεμιστεί όταν ο υπεύθυνος της ζητήσει να συνεργαστεί με τη Μαργαρίτα που δείχνει πιο πρακτική.

Ο Μάρκος έχει πρόταση να παίξει σε μια διαφήμιση για σαμπουάν κατά της πιτυρίδας. Κάνει πρόβα με τον Πέτρο και την Ελένη αλλά στο γύρισμα χάνει τα λόγια του και δεν μπορεί με τίποτα να φιλήσει τη συμπρωταγωνίστριά του. Ο διαφημιστής τσαντίζεται και δίνει τους ρόλους στον Πέτρο και την Ελένη… Η Ρομίνα υποψιάζεται ότι ο Στέφανος έχει πει ψέματα ότι έχει αρραβωνιαστικιά στο Λονδίνο κι εκείνος για να την πείσει προσλαμβάνει μια ηθοποιό να υποδυθεί την αρραβωνιαστικιά του. Μόνο που η ηθοποιός είναι αυτή που θα έπαιζε στο διαφημιστικό μαζί με τον Μάρκο! Η απάτη αποκαλύπτεται και η Ρομίνα χωρίζει τον Στέφανο και επιστρέφει στο πατρικό της.