Μια μέρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του «Dancing with the Stars» οι fans του Αντ1 στο Facebook θα έχουν την ευκαιρία να δουν αποκλειστικά την πρόβα generale των 14 αστεριών!

Αν αυτό σας αρέσει, απλά κάντε «like» στο fanpage του ANT1 στο Facebook
http://www.facebook.com/Ant1TV#!/pages/%CE%91%CE%9D%CE%A41/56484855901και δείτε αποκλειστικά τo Σάββατο 19 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι την πρόβα generale!

Tο «Dancing with the Stars» έχει πλέον και το δικό του official Twitter account. Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα των διάσημων χορευτών του ΑΝΤ1, κάντε Follow στο: http://twitter.com/#!/DWTS_ANT1TV.

Και τέλος, όσοι θέλετε να έχετε το «Dancing with the Stars» πάντα στο… τσεπάκι σας, σύντομα το αγαπημένο show θα έχει δική του smartphone application! Με αυτήν την εφαρμογή θα είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει στο show, όπου κι αν βρίσκεστε!

Ακόμα, θα μπορείτε να ψηφίζετε από εκεί τα αγαπημένα σας αστέρια, να βρίσκετε αποκλειστικές πληροφορίες και φωτογραφίες των διάσημων διαγωνιζόμενων, των κριτών και της παρουσιάστριας, να τεστάρετε τις γνώσεις σας και να στέλνετε μηνύματα στους 14 celebrities – χορευτές!