Το να είναι στην Αθήνα οι «Ράδιο Αρβύλα» είναι σίγουρα είδηση, αφού σπάνια αποχωρίζονται την αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ήταν την Παρασκευή στην Αθήνα και μάλιστα για καλό σκοπό.

Δεν είχαν βέβαια μαζί τους τον Στάθη, γιατί όπως είπε και ο Α. Κανακης σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τον παίρνουν μαζί τους μην πει κανένα ανεκδοτο και τρομάξει ο κόσμος.

Κατά τα άλλα χαρακτήρισαν «ράδιο αρβύλα» τις φήμες ότι ζήτησαν να σταματήσει του χρόνου η εκπομπή, ενώ δεν απάντησαν λέξη σε όσα τους ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

«Δεν παίζουμε αυτό το παιχνίδι», έλεγε και ξαναέλεγε ο Κανάκης στις ερωτήσεις για το πώς αντέδρασε ο Γιάννης Λάτσιος στα υπέροχα παιδικά τραγούδια που του έγραψαν ή στο τι απαντούν στον Λεωνίδα Γεωργιάδη που τους αποκάλεσε φασίστες.

«Ούτε αυτό το παιχνίδι το παίζουμε» ήταν η απάντηση του Κανάκη στα σενάρια που τον θέλουν να παντρεύεται, ωστόσο ο Γ. Σερβετάς και οι υπόλοιποι τον έδωσαν στεγνά, λέγοντας ότι «μαζεύουν ρύζι».

Τώρα σε ότι αφορά τα κουτσομπολιά που χρεώνουν στον Κανάκη σχέση εδώ, σχέση εκεί, σχέση και παραπέρα, ο άνθρωπος απάντησε ως original «αρβύλας», λέγοντας: «Μακάρι μόνο τέτοια να είναι τα χρέη όλων».

Οι Ράδιο Αρβύλα βρέθηκαν όπως είπαμε στην Αθήνα για καλό σκοπό και αυτός ήταν να παραδώσουν στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Πατέρα Αντωνίου την αμοιβή τους από τη συμμετοχή τους σε διαφημιστική καμπάνια.

Πηγή: star