Με συγκλονιστικές εξελίξεις το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας». Ο Γιωργίκης εξαγριώνεται ακούγοντας την αλήθεια για τη σχέση της Ιουλίας και του Γρηγόρη και ζητά εκδίκηση. Η ζωή της Ιουλίας είναι πια στα χέρια του…

Τι θα δούμε αναλυτικά: Το καλοκαίρι του 1960 έχει μπει για τα καλά, επιφυλάσσοντας αλλαγές. Η αρρώστια της Κυριακούλας δεν φέρνει κοντά μόνο αυτήν και την Στάσα, αλλά και την Φιλιώ με το γιατρό Γκλαβάνη, που αρχίζει να επισκέπτεται όλο και συχνότερα το σπίτι Ραζίνη όταν ο Γρηγόρης δεν βρίσκεται εκεί.

Το ίδιο σπίτι, όμως, έχει αρχίσει να γυροφέρνει κι ο νεαρός εκδότης Άλκης Μακρής, συνοδεύοντας την Αλεξάνδρα, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από την μητέρα της.

Ένα δείπνο στο σπίτι μαζί με την Κυριακούλα, θα είναι η αφορμή για τους δυο νέους, να προχωρήσουν τα πράγματα περισσότερο απ’όσο όχι μόνο περίμεναν, αλλά ίσως και απ’ότι μπορούν να αντέξουν.

Στο μεταξύ, η εμφάνιση ενός νέου προσώπου που γοητεύει με την παρουσία του τους κοσμικούς κύκλους της Λάρισας, θα δημιουργήσει νέες, αναπάντεχες αναταράξεις.

Κανείς ακόμα δεν μπορεί να φανταστεί το εύρος των αποκαλύψεων. Ούτε καν η Ιουλία, που πιστεύει ότι το μυστικό της έχει θαφτεί για πάντα στο παρελθόν. Όμως, οι ανατροπές στη ζωή, γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις.