Τεταμένο είναι το κλίμα στη Μάνη. Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις ανάμεσα στους ήρωες της δραματικής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» δεν λένε να καταλαγιάσουν.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε στις 21:00, στο Mega:

Η Αθηνά γίνεται έξαλλη με την Αμαλία η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο. Ο Παρασκευάς αιφνιδιάζει τη Θεοδώρα μέσα στη νύχτα και τη φιλάει πριν μπει στο αμάξι της.

Εκείνη όμως αντιδρά άσχημα αν και μέσα της τον θέλει ακόμα. Η Άννα συνεχίζει την εκμάθηση σπορ, με τον Πότη να ανησυχεί για τη σωματική της ακεραιότητα. Η Ξένια στέκεται για ώρες μπροστά στη θερμοκοιτίδα και, όταν τη βλέπει, ο Δημοσθένης τής ξεκαθαρίζει ότι αυτό το μωρό είναι μόνο δικό του και της απαγορεύει να το θηλάσει όταν έρθει η ώρα. Η Χρυσούλα πικάρει επίτηδες την Αρετή λέγοντάς της ότι ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία.

Έτσι, η Αρετή ξεκινάει μια εκστρατεία κατάρας και νεύρων που καταλήγει σε επίθεση με ωμά αυγά στον φούρνο του Τάσου. Η Δήμητρα βγαίνει μεταμφιεσμένη από το σπίτι του Γιώργη, τη βλέπει η Μαρίνα κι αμέσως σκέφτεται ότι αυτός την απατά. Στο μεταξύ, ο Στάθης βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι του και ρωτάει την Αριάδνη τι ακριβώς συμβαίνει.